O femeie s-a cocoțat pe frigiderele din supermarket. Clienții s-au uitat stupefiați

Foto: Replicaonline
Foto: Replicaonline

O femeie s-a cățărat pe frigiderul din supermarket pentru a putea ajunge la produsele pe care dorea să le achiziționeze.

Clienții dintr-un magazin s-au declarat stupefiați când au văzut o femeie, care nu ajunge la un produs din zona frigorifică a magazinului, că se urcă pe frigider și se întinde către zona superioară a acestuia, scrie replicaonline.

Femeia s-a urcat pe frigiderele cu produse din carne de pui, folosindu-și abilitățile de cățărare, pentru a ajunge la caserolele care erau poziționate mai sus decât restul. Acesteia i-a fost cu atât mai ușor cu cât era îmbrăcată într-o ținută sportivă, cu adidași și trening. 

Ea nu a părut să fie conștientă de riscurile la care s-a expus, având în vedere că se ținea cu mâinile de ușile de sticlă ale frigiderului, ale căror balamale ar fi putut ceda sub greutatea acesteia. 

Se recomandă ca în situații de genul, atunci când nu ajungi la produsul dorit, fie din cauza faptului că ești mai scund, fie din cauza faptului că produsul este amplasat foarte sus, să apelezi cu încredere la un angajat al magazinului, care dispune de scăriță specială pentru a putea lua pentru tine articolul pe care vrei să-l cumperi.

CITEȘTE ȘI          -        Pățania unei mămici la supermarket: Verificați bonul / „Ne-am mirat de ce am plătit atât“ / foto în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel