O femeie a fost atacată de CÂINELE din casa sa. A fost necesară intervenția Jandarmilor

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O femeie din Galați a sunat la numărul de urgență după ce câinele său a atacat-o. 

Jandarmii gălățeni au intervenit luni pentru imobilizarea unui câine agresiv care și-a atacat stăpâna în apartament. Femeia în vârstă s-a închis într-o cameră și a solicitat ajutor după ce a fost mușcată de animal, relatează Mediafax. 

Potrivit jandarmilor, un câine din rasa pitbul, în vârstă de 7 ani, a fost imobilizat după ce și-a atacat stăpâna. Animalul a fost scos din locuință și predat lucrătorilor de la ecarisaj. Incidentul a avut loc luni într-un apartament din orașul Galați.

Intervenția a fost îngreunată de animalul agitat

Inițial, jandarmii nu au reușit să pătrundă în interiorul locuinței, deoarece animalul era agitat, se lovea puternic în ușă, ia proprietara apartamentului nu se putea apropia pentru a deschide. Jandarmii au aflat că în interiorul locuinței se află o femeie în vârstă de 71 ani, bunica proprietarului câinelui.          

„Fiul femeii, aflat și el la fața locului, a declarat jandarmilor că a fost sunat de către mama sa, care i-a spus că animalul este foarte agitat, are ochii roșii, a mușcat-o ușor și nu o lasă să se dea jos din pat, împingând-o cu labele. Tot acesta a mai declarat jandarmilor că mama sa se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic și că a încercat să intre în apartament, însă nu a putut intra deoarece cheia era în ușă”, au povestit jandarmii.

Câinele a fost imobilizat pe geam cu o crosă

Deoarece apartamentul este situat la parter, jandarmii au reușit să imobilizeze animalul pe geam cu ajutorul unei crose.  

„Jandarmii au ieșit din casa scării și au observat că geamul de la dormitor este deschis, moment în care s-au apropiat de fereastră, au tras jaluzeaua și au văzut câinele în cameră, agitat. În acel moment oamenii legii au scos crosa și au agățat câine, pe care l-au tras afară din locuință, pe geam. După ce au scos animalul din apartament, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor de la ecarisaj, care l-au preluat și l-au transportat la padoc”, au mai relatat jandarmii gălățeni.

Femeia a refuzat solicitarea unui echipaj medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel