Noua senzație a tenisului seamănă cu Maria Sharapova. Cine este Brenda Fruhvirtova (14 ani) - foto / video

foto ilustrativ: Pexels
foto ilustrativ: Pexels

Brenda Fruhvirtova este, la doar 14 ani, pare a fi noua senzație a tenisului feminin.

Tânăra sportivă din Cehia a debutat luni noapte în circuitul WTA, în turneul de la Guadalajara. Brenda Fruhvirtova a fost învinsă de Sloane Stephens (2-6, 2-6), în primul tur, dar specialiștii anticipează că aceasta va deveni o mare stea a tenisului.

"Se vede că e o jucătoare grozavă, a avut deja rezultate incredibile pentru vârsta ei"

"Cred că Brenda a fost foarte emoționată azi, dar se vede că e o jucătoare grozavă, a avut deja rezultate incredibile pentru vârsta ei. Abia aștept să văd cum evoluează", a spus Sloane Stephens, la final.

Înainte de a ajunge pe tabloul principal al întrecerii din Mexic, Fruhvirtova a trecut, în calificări, de două sportive mult mai experimentate: Sara Errani (34 de ani), finalistă la Roland Garros 2012, scor 7-6 (2), 3-6, 6-2, și Leonie Kung (21 de ani, locul 314 WTA), scor 6-2, 6-1.

La 14 ani și 331 de zile, Brenda Fruhvirtova a devenit cea mai tânără jucătoare care evoluează într-un meci oficial în circuitul WTA, din 2009 până în prezent. Atunci, Madison Keys juca la Ponte Vedra Beach, grație unui wild-card.

Brenda Fruhvirtova, noua Maria Sharapova

Născută pe 2 aprilie 2007, în Republica Cehă, Brenda Fruhvirtova se antrenează la celebra academie de tenis deținută de Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams.

Brenda Fruhvirtova a devenit a 3-a sportivă din istorie care să câștige două turnee ITF înainte de a împlini 15 ani, după Timea Bacsinszky și Anna Kournikova

Tânăra jucătoare din Cehia amintește de Maria Sharapova, campioana din Rusia care a debutat în circuitul WTA la doar 14 ani, scrie Digi Sport. Brenda Fruhvirtova a devenit, în această lună, a 3-a sportivă din istorie care să câștige două turnee ITF înainte de a împlini 15 ani, după Timea Bacsinszky și Anna Kournikova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel