Nicoleta Luciu, aproape dezbrăcată la Vocea României

luciu
luciu

După ce făcut striptease în faţa a milioane de telespectatori, la show-ul "Dansez pentru tine", Nicoleta Luciu a căpătat curaj şi a revenit pe scenă, aproape goală, şi în faţa publicului de la "Vocea României", odată cu debutul galelor live. De data aceasta, nu în calitate de concurentă, ci de co-prezentatoare a lui Pavel Bartoş.

Autor: Manuela Macoveanu

Cunoscuta mămică de tripleţi le-a făcut o surpriză celor prezenţi în platoul emisiunii-concurs "Vocea României", dar şi celor aflaţi în faţa micilor ecrane, apărând într-o ţinută sexy. Vedeta de la Pro Tv, care a mărturisit că se simte "într-o formă de invidiat", a venit îmbrăcată într-o rochie din dantelă, care lăsa să se vadă absolut tot. Nicoleta a optat pentru o lenjerie de corp culoarea pielii, lăsând impresia că nu mai are nimic pe sub rochie, iar strategia ei a dat roade, păcălind până şi ochiul vigilent al juratului Horia Brenciu.

În galele live ale show-ului de la Pro Tv, care au debutat marţi, 27 noiembrie, antrenorii de la "Vocea României" își aruncă în luptă câte trei din cei şase membri ai echipelor lor. Primul clasat din fiecare echipă merge direct în ediția următoare, iar antrenorul mai salvează unul dintre concurenţii clasați pe locurile doi și trei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel