Navă a companiei Costa, în derivă în largul insulelor Seychelles

Compania Costa  Crociere pare lovită de ghinion. După ce la 13 ianuarie Costa Concordia a naufragiat în apropiere de insula italiană Giglio, provocând moartea a 32 de persoane, o altă navă a companiei se află în derivă în lagul insulelor Seychelles.

O navă a companiei Costa Crociere se află în derivă în lagul insulelor Seychelles după un incendiu, a anunţat luni un oficial citat de AFP.

Vaporul de croazieră, care are peste 1.000 de persoane la bord, pasageri şi membri ai echipajului, a plecat din Madagascar şi se îndrepta către Seychelles.

Potrivit comandantului acestei nave de 187 de metri lungime, care naviga în Oceanul Indian, "un incendiu care s-a declanşat în cursul dimineţii în sala generatoarelor a fost stins". "Toţi pasagerii, în stare de sănătate bună şi informaţi în mod regulat în legătură cu desfăşurarea evenimentelor, au fost regrupaţi ca măsură de precauţie în punctele de reuniune în caz de urgenţă de pe navă", continuă paza de coastă italiană într-un comunicat. "Costa Allegra nu are în acest moment capacitate de propulsie" din cauza incendiului "dar mijloacele sale de comunicare funcţionează normal", adaugă comunicatul. Citește și: Vezi cine este moldoveanca care a scufundat Titanicul italian – VIDEO Supraviețuitorii de pe Costa Concordia cer despăgubiri de 520 de milioane de euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel