Moțiune cenzură. Viorica Dăncilă: Nu va trece. E periculos ce face președintele

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă atrage atenția că președintele Klaus Iohannis ar trebui să fie al tuturor românilor. 

”Ce este periculos este faptul că președintele României care trebuie să fie președintele tuturor este cel care cere efectiv ca acest guvern să cadă. Este tocmai ceea ce nu trebuie să facă un președinte. Cred că trebuie să ieșim din această logică a campaniei electorale și să ne îndeplinim fiecare obligațiile constituționale. Sunt destui colegi, deputați, destui și de la alte partide politice care își dau seama că stabilitatea în România și modul în care ne raportăm la această moțiune", a afirmat Viorica Dăncilă, la Vaslui, potrivit Mediafax. 

”Destul oameni responsabili”

Cu privire la șansele moțiunii de cenzură, premierul spune răspicat: ”Așa cum am spus, moțiunea nu va trece. Sunt destul de mulți oameni responsabili care văd că nu există de fapt o alternativă, decât dorința de a dărâma guvernul și nu a pune nimic în loc. În momentul în care vii cu o moțiune de cenzură trebuie să vii și cu o alternativă pentru oameni, cu un program de guvernare, cu o formulă guvernamentală, dacă într-adevăr vrei să dai dovadă de seriozitate și să creezi un val de credibilitate. Vedem doar dorința de a da guvernul jos”. 

Cu privire la răspunsul din partea președintelui, pentru numirea miniștrilor interimari, premierul a răspuns: ”Nu am primit niciun răspuns. Nu cred că este important ce răspuns primesc eu ca și prim-ministru, important este să respecte Constituția României. Toți trebuie să respectăm Constituția, de la primul la ultimul cetățean. Eu nu îi cer decât să respecte Constituția”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel