Misterioasa autoare italiană Elena Ferrante va publica un nou roman

Elena Ferrante, o faimoasă autoare italiană care-şi ascunde identitatea în spatele unui pseudonim, va publica pe 7 noiembrie un nou roman în Italia, a anunţat luni editura edizioni e/o, relatează dpa.

Pentru moment, nu au fost oferite detalii despre titlul noului roman, însă edizioni e/o a publicat un scurt extras care indică faptul că acţiunea cărţii se desfăşoară la Napoli, la fel ca romanele anterioare scrise de Ferrante.

Cea mai cunoscută lucrare a autoarei italiene o reprezintă "Romanele Napoletane", o serie din patru volume, care a devenit un bestseller internaţional şi a fost adaptată într-un serial TV.

Autoarea a publicat prima sa carte, "Troubling Love", în 1992, însă succesul la nivel mondial l-a obţinut cu "Romanele napoletane", primul volum apărând în 2012.

La sfârşitul anului 2016, jurnalistul italian Claudio Gatti a afimat că a reuşit să o demaşte pe Ferrante şi a afirmat că numele real al autoarei este Anita Raja, o traducătoare italiană de literatura germană, însă acest lucru nu a fost niciodată confirmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel