Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, de la PSD la partidul lui Ponta

Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, de la PSD la partidul lui Ponta
Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă, de la PSD la partidul lui Ponta

Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă au plecat de la PSD la partidul Pro România.

Mircea Titus Dobre și Gabriela Podașcă au plecat de la PSD pentru a trece la partidul lui Victor Ponta.

„Am chemat (n.r. la Pro România) oamenii care sunt sătui de promisiunile nerespectate de PSD. Motiv pentru care Mircea Dobre, vechiul meu bun prieten, ni s-a alăturat proiectului", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă susținută la Constanța.

Mircea Titus Dobre, declarație

„Poate că o să spună colegii că sunt traseist politic, dar nu este așa. Plec dupa 19 ani din partid. Un singur om a confiscat parlamentul și guvernul. Nu o să vorbesc niciodată urât de PSD-iști adevărați. La ora actuală nu mai vorbim de PSD, partidul a fost confiscat. Victor îmi permite să vorbesc, până acum nu mi se permitea", a declarat și Mircea Dobre, în conferința de presă.

Gabriela Podașcă, motivare pe Facebook

Gabriela Podașcă și-a prezentat, într-o postare pe Facebook, motivele pentru care a decis să plece din PSD. Iată mesajul: "Am decis să mă înscriu în partidul Pro România după un timp în care m-am gândit la 3 lucruri foarte importante pentru mine:

1. Care este cea mai bună decizie pentru românii pe care îi reprezint în Parlament?

2. Dacă mă mai regăsesc în PSD-ul de astăzi?

3. Ce îmi doresc să fac în viitor?

Iar răspunsul la cele 3 întrebări este Pro România.

De altfel, ceea ce se întâmplă în PSD de luni bune ne arată foarte clar că social-democrația a murit în partid, ne arată cât de mult ne-am îndepărtat de ceea ce înseamnă o conducere modernă și democratică.

Pentru că în PSD s-a instalat tăcerea de foarte mult timp, nimeni nu mai vorbește de frică, nimeni nu se mai consultă cu nimeni. Și foarte sincer, și dacă ar vorbi, tot nu s-ar schimba nimic pentru că deciziile sunt luate de un singur om. Indiferent că vorbim de sănătate, de educație, de politici sociale, economie etc.

Într-adevăr, plec de la un partid care se află la putere, care este la guvernare, dar plec pentru că nu mă mai regăsesc în deciziile luate de conducerea PSD și care, din păcate, îndreaptă țara într-o direcție greșită. Și dacă nu tragem un semnal de alarmă acum, în câteva luni e posibil să fie prea târziu.

Chiar dacă am luat decizia de a pleca din PSD, vreau să le mulțumesc colegilor din organizația PSD Sector 3, pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună și chiar sper să vină alături de noi, pentru că știu că mulți dintre ei (și nu numai) nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă acum în PSD."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel