Urmărește emisiunea live


Mircea Sandu, amenințat de Mîndruță: Dacă te văd, te scuip

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Declarația aberantă făcută de Mircea Sandu la adresa familiei copilului ucis de câini stârnește revoltă printre jurnaliștii români, și nu numai. Lucian Mîndruță lansează un atac extrem de virulent la adresa președintelul FRF, pe care îl sfătuiește să se ferească de el, pentru că dacă îl vede, îl scuipă.

[caption id="attachment_362172" align="alignleft" width="310"] foto: ziuaveche.ro[/caption]

Iată întregul mesaj pe care Lucian Mîndruță i l-a transmis lui Mircea Sandu, prin intermediul paginii personale de Facebook:

"Monstrul zilei: Mircea Sandu ofera BILETE LA MECI familiei copilului ucis.

Adica ii trimite la show sa sustina Romania. Da, tara care nu e in stare sa-si tina cainii vagabonzi in alta parte decat pe strada! Nea Mircea, in caz ca matale nu intelegi: oamenii astia au toate motivele SA URASCA Romania, nu s-o sustina la meciul matale de rahat. Daca iti pasa de ceva, il anulai! Nu-i invitai pe niste oameni in doliu in tribune! Te sfatuiesc sa stai departe de mine la petreceri si chermeze, pentru ca daca te vad, iti spun cinstit ca te scuip!"

Vezi aici declarația președintelui FRF, care a stârnit revolta jurnalistului: Revoltător! Mircea Sandu și viceprimarul Capitalei, aberații pe seama copilului ucis de câini. UPDATE: Reacția președintelui FRF: “Numai niște minți bolnave pot face trimitere la asta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel