Mircea Pașcu: Departamentului de Stat nu dezavuează conținutul scrisorii lui Giuliani

Ioan Mircea Pașcu susține că răspunsul Detartamentului de Stat al SUA a venit în urma unei provocări.

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a ținut să precizeze că răspunsul trimis astăzi de Departamentul de Stat al SUA, conform căruia se distanțează de scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani, nu ar fi atacat deloc conținutul, ci doar forma. 

"Ca Departamentul de Stat a dat o "declarație" referitoare la scrisoarea dlui Giuliani era de anticipat ... eu, personal, chiar așteptam o contra-reacție ...

As retine, însă, ca nu este o declarație din proprie inițiativa, ci provocată de întrebările puse de The Guardian (pe care l-o fi pus cineva sa întrebe, ca nu îmi închipui ca acest ziar sa facă profit in Anglia din știrile cu privire la ... România!?????)

Cel mai important mi se pare însă ca, la fel ca și comunicatul Ambasadei SUA, nici reacția Departamentului de Stat nu dezavuează conținutul scrisorii!!! (Și nici nu cred ca va apărea vreo dezavuare, dintr-o mulțime de motive, care țin și de politica interna a SUA, de momentul pe care îl traversează aceasta acum)", a scris eruoparlamentarul pe Facebook.

"Aștept reacția virulentă"

"Ea - reacția Departamentului de Stat - se referă exclusiv la FORMA (ca scrisoarea e cu antetul firmei de avocatura a dlui Giuliani etc, etc), și nu la FOND (criticile aduse protocoalelor și semnatarilor lor, implicit la adresa subminării democrației, prin încheierea lor).

Repet, faptul ca scrisoarea a fost trimisa oficial primilor patru oameni din statul roman, ca și, paradoxal, insistenta Departamentului de Stat de a sublinia ca scrisoarea nu a fost trimisa in calitatea oficială a dlui Giuliani, sugerează existența unui mandat in acest sens, mandat care a fost ales sa fie îndeplinit așa, și nu altfel!

Deci, sa nu ne îmbătam cu apa, nici dacă e rece (și e cald afara)!

PS. Aștept reacția "virulenta" a celor plătiți cu bucata de înjuratura, ca sa ii mai blochez (deși sunt convins ca, atâta timp cât sunt bani, vor fi și "recruți" ...)" a mai specificat Ioan Mircea Pașcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel