Mircea Ionescu Quintus, la 99 de ani: În PNL voi sfârşi…

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a fost sărbătorit vineri, la Ploieşti, în prezenţa a peste 2.000 de liberali şi de copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Mircea Ionescu Quintus a susținut un discurs în cadrul căruia le-a mulţumit, printre alţii, celor doi medici care i-au salvat viaţa cu mai mulţi ani în urmă. El a punctat că va 'sfârşi' în PNL.

"O viaţă întreagă am stat în acest partid şi aici (în PNL- n.r.) am să sfârşesc când Dumnezeu şi când medicii m-or abandona", a declarat preşedintele de onoare al partidului, potrivit Agerpres. Mircea Ionescu Quintus a mai spus că "Suta de ani înseamnă ceva atunci când eşti hotărât de la primii paşi importanţi pe care îi faci în viaţă să slujeşti apropiaţii, să îţi slujeşti profesia, să îţi slujeşti poporul din care te tragi".

"Niciodată nu mi-am închipuit că pot să îmi slujesc partidul şi ţara atâta vreme şi să fiu încă în stare să primesc mulţumirile dvs. Dumnezeu să ne ajute!", a spus Mircea Ionescu Quintus în încheierea discursului său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel