Mircea Badea, la PROTESTUL de la Cotroceni-UPDATE

[] []

07 feb 2017 / 19:25
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Mircea Badea a ajuns la protestul de la Palatul Cotroceni. Realizatorul TV s-a întors marți din SUA. Până acum, în celelalte zile, Mircea Badea a fost reprezentat, la protestul de la Cotroceni, de către tatăl și sora sa, dar și de câțiva prieteni.

(w670)

"Am fost reporter pentru Sinteza Zilei la protestul de la Palatul Cotroceni! Vedeți imaginile după ora 21.00", a anunțat Mircea Badea.

Aproape 2.000 de oameni s-au strâns în fața Palatului Cotroceni în cea de-a treia zi de proteste împotriva președintelui Klaus Iohannis și a DNA.

Oamenii au avut pancarte pe care era scris ''Iuda, ne-ai vândut la Malta pe un șnaps'', ''Pierdut președinte'', ''Susținem Guvernul Grindeanu'', ''Iohannis, suspendat'', ''Kovesi, ia mâna de pe Guvern'', ''Cetățean fără președinte'', ''Vreau votul meu, nu guvernul tău'', ''Ce am votat să fie respectat''.

Protestatarii au cerut demisia președintelui și i-au reproșat acestuia că a împărțit țara în două. De asemenea, manifestanții au spus că șeful statului ar trebui să vorbească și cu ei, așa cum a vorbit cu protestatarii de la Universitate.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14