Minoră ameninţată printr-o aplicaţie pe telefon. Au fost identificaţi făptaşii

Poliţiştii din Galaţi au aflat cine i-a transmis mesaje de ameninţare minorei de 13 ani din Galaţi, al cărei caz a ajuns în atenţia publică la începutul lunii ianuarie. 

"Este vorba despre doi copii, de 13 și 15 ani, unul elev la aceeași școală cu fata și vecin, iar celălalt, elev la un liceu din Galați.

Ei sunt cercetați pentru amenințare, însă cel de 13 ani nu răspunde penal, iar cel de 15 ani, are răspundere limitată, potrivit legii.", transmit poliţiştii gălăţeni. 

Pentru identificarea și prinderea lor, Poliția a făcut zeci de audieri, de interceptări și percheziții informatice, costul anchetei fiind uriaș.

Suspectul iniţial, un vecin de peste 40 de ani 

„M-a anunţat fiica mea că nepoţica mea de 13 ani primeşte nişte mesaje de pe o aplicaţie, mesaje de ameninţare cu violul, cu moartea. Mesajele au continuat, până la ora actuală sunt peste 700 şi ceva de mesaje. Am început şi eu să fac investigaţii. Mi-am dat seama că este cineva dintre vecini, pentru că ştia tot ce se întâmplă şi în afara casei, dar şi în casă, în dormitorul fetelor. Am ajuns cu bănuielile la un vecin", a declarat presei, bunicul fetei. Bărbatul bănuit că ar fi scris mesajele se declară nevinovat și amenință familia fetei cu judecata, deoarece, spune el, se simte hărțuit, transmite Mediafax.

VEZI ŞI O fată de 13 ani din Galaţi a primit sute de mesaje de amenințare cu moartea. Anchetă a poliţiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel