O fată de 13 ani din Galaţi a primit sute de mesaje de amenințare cu moartea. Achetă a poliţiei

 O fată de 13 ani, din comuna Schela, din județul Galați, a primit peste 700 de mesaje anonime de amenințare cu violul sau cu moartea, de la Crăciun până în prezent, de pe o platformă realizată de o firmă din Germania, care ascunde identitatea expeditorului. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanților IPJ Galați, fata de 13 din comuna gălățeană Schela a primit peste 700 de mesaje de amenințare începând de la Crăciun până în prezent. Acestea au fost expediate prin intermediul unei aplicații realizate de o firmă din Germania, care ascunde identitatea expeditorului. Mesajele i-au îngrozit pe părinții fetei care s-au adresat poliției.

„Știu că ești singură în casă, jur că vin după tine”, scrie într-un mesaj, în timp ce în altul, agresorul încearcă să o convingă pe fată să nu anunțe Poliția. „Dacă vine poliția, jur că te omor, jur pe copiii mei că te omor.”

Chiar și după ce polițiștii au început ancheta, amenințările au continuat. „Vreau o noapte cu tine pentru că-mi place de tine și știu că a venit Poliția la tine dar nu o să recunosc niciodată că eu am fost. Știu că nu vii în seara asta și dacă vii cu altcineva, așa că nu ne mai vedem, dar tot o să te omor. Mesajul ăsta a fost cel mai sincer mesaj care l-am scris vreodată”, este un alt sms primit de fată.

Cine este suspectat

Familia copilului a făcut plângere la Poliție, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru amenințare și îl caută pe autor, inclusiv prin solicitarea de informații transmisă companiei germane. Rudele fetei suspectează un vecin, mai ales că în mesaje apar amănunte din interiorul casei lor.

„M-a anunţat fiica mea că nepoţica mea de 13 ani primeşte nişte mesaje de pe o aplicaţie, mesaje de ameninţare cu violul, cu moartea. Mesajele au continuat, până la ora actuală sunt peste 700 şi ceva de mesaje. Am început şi eu să fac investigaţii. Mi-am dat seama că este cineva dintre vecini, pentru că ştia tot ce se întâmplă şi în afara casei, dar şi în casă, în dormitorul fetelor. Am ajuns cu bănuielile la un vecin”, a declarat presei, bunicul fetei. Bărbatul bănuit că ar fi scris mesajele se declară nevinovat și amenință familia fetei cu judecata, deoarece, spune el, se simte hărțuit, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel