Ministru acuzat pe nedrept, reacție DURĂ

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a oferit o primă reacție la acuzaţia de colaborare cu Securitatea.

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, este acuzat că ar fi fost colaborator al Securității, în urma verificărilor efectuate de CNSAS. Reacția ministrului Educației a fost dură.

Ministrul Educaţiei neagă acuzaţiile din mass-media potrivit cărora ar fi fost colaborator al fostei Securităţi.

Informaţia este complet falsă. Nu am fost colaborator al Securității, nu am făcut poliție politică, nu am fost membru al Securității", a declarat Mircea Dumitru la Realitatea TV.

"CNSAS nu avea cum să descopere ceea ce s-a spus din moment ce nu am fost colaborator al Securității, și mai mult decât atâta am și o adeverință eliberată de CNSAS în care se spune foarte clar că nu am făcut poliție politică și nu am fost colaborator al Securității. Această adeverință a fost eliberată cu mai mulți ani în urmă, cât am fost rector la Universitate, fiind obligat de procedurile noastre să obțin această adeverință din partea CNSAS. Adeverința a fost emisă după ce CNSAS primise toată arhiva de la Securitate.

Știrea este complet falsă și calomnioasă, fiind probabilă și o îndreptare spre jurnaliștii care au venit cu această informație falsă. Trebuie să-mi apăr demnitatea și să repun adevărul în drepturile sale", a mai declarat ministrul Mircea Dumitru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel