Miniștrii lui Cioloș se ascund în spatele calculatorului și vorbesc cu românii

Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC) lansează o serie de sesiuni online sub numele 'De Vorbă cu Ministrul tău', Violeta Alexandru urmând să discute joi seară cu cei interesaţi de activitatea MCPDC.

Potrivit unui comunicat, în fiecare seară de joi, timp de o oră, miniştri, secretari de stat sau consilieri ai Guvernului Dacian Cioloş vor răspunde întrebărilor cetăţenilor pe teme de interes pentru aceştia.

Astfel, ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru, îi invită, la ora 20,00, pe cei interesaţi, la o discuţie online despre priorităţile MCPDC, transparenţa decizională, guvernare deschisă şi participativă. Discuţia va avea loc pe pagina de internet a Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

Sesiunea online va fi disponibilă la următoarea adresă: http://dialogcivic.gov.ro/2016/04/de-vorba-cu-ministrul-tau-in-dialog-cu-cetatenii/.

Cei interesaţi pot adresa întrebări pentru ministrul Violeta Alexandru pe pagina de internet/Facebook a MCPDC sau în timpul discuţiei online.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel