Urmărește emisiunea live


Mihai Fifor critică opoziţia: "Greaua moştenire", paravanul nepriceperii lor

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat noi critici la adresa opoziţiei, anunţând că "greaua moştenire va fi paravanul nepriceperii lor". 

"Imediat după moțiune, Iohannis a vorbit despre „guvernarea dezastroasă a PSD". Începe deci cântecul de lebădă cu „greaua moștenire".

„Dezastrul" e atât de mare încât Banca Mondială tocmai a zis că economia României a mers în guvernarea PSD mai bine decât anticipa inițial și a revizuit pozitiv creșterea economică de la 3,6% la 4,2%.

Nu vor închide bugetul cu deficit sub 3%. Vor da vina pe „guvernarea dezastruoasă". Dar și aici Banca Mondială i-a dat de gol, când a spus că pe datele valabile până la ieșirea PSD de la guvernare , România se putea încadra în 3%.

„Greaua moștenire" va fi paravanul nepriceperii lor. Va fi scuza pentru tăierile lor. Când Iohannis a spus că nu va tăia pensii și salarii, nu a mers mai departe. Nu a negat că vor să dea afară 400.000 de bugetari. Nu a negat că vor să oprească majorările de pensii și salarii prevăzute în lege pentru anul viitor. Nu a negat că vor impozita salariile IT-iștilor și vor crește impozitele la bugetari. Nu a negat că vor anula voucherele de vacanță. Nu a negat că vor elimina plafonul la prețurile la gaze și energie electrică. Pentru toate aceste măsuri anunțate de PNL și neinfirmate de Iohannis, vor da vina pe „greaua moștenire".

Mai știu în istoria României un partid, PNȚCD, care a tot dat vina pe greaua moștenire, iar apoi nu a mai intrat în Parlament. Deci să meargă așa tot înainte!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel