Urmărește emisiunea live


Michael Schumacher, momente critice: Un triumf dacă se va putea hrăni

michael-schumacher1
michael-schumacher1

Michael Schumacher este în stare critică. "Va fi un triumf dacă se va mai putea hrăni, îmbrăca, dacă va merge", a scrie fostul medic şef al Formulei 1, Gary Hartstein, pe blogul său. 

Gary Hartstein și-a spus propria opinie, fără a fi la curent cu tratamentul care-i este aplicat lui Schumacher. Medicul se bazează pe buletinele de sănătate oficiale. El subliniază mai multe elemente pozitive, precum înlăturarea cu succes a unui hematom din partea dreaptă. Din păcate, mai sunt şi alte hematoame care persistă, în partea stângă. Hematoamele din centrul creierului sunt extrem de importante. Această zonă este cea care gestionează în special conştienţa, simţul, controlul asupra presiunii sangvine, respiraţia sau deglutiţia. În partea stângă se află funcţionalităţile limbii, de exemplu.

Gary Hartstein scrie un scenariu pesimist: "Este extrem de puţin probabil (şi, cinstit vorbind, imposibil virtual) ca Michael pe care îl cunoşteam înainte de accident să mai fie acelaşi. (…) Va trebui atunci să considerăm drept un triumf al rezistenţei umane faptul că Schumacher va mai fi capabil să meargă, să se hrănească, să se îmbrace şi să-şi conserve anumite aspecte semnificative ale personalităţii sale", citează Le Soir, scrie jurnalul.ro. "Cu toate astea nu există motive de pierdere a speranţei. Orice persoană care lucrează cu pacienţi răniţi la cap a văzut şi pacienţi foarte grav răniţi care s-au refăcut de o manieră acceptabilă. În fond , tot ceea ce se poate face acum este să stăm şi să aşteptăm, să ne rugăm şi să fim alături de Michael şi de apropiaţii lui”, a concluzionat medicul, citat de Le Soir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel