Masacru spital Săpoca. Alice Drăghici, dispută cu Ciuvică: Vreți să-i băgați pe toți la pușcărie?!

Darius Muresan / 19 aug 2019 / 22:31 Salveaza PDF Comentarii

Avocata Alice Drăghici și Mugur Ciuvică au avut un dialog mai încins pe cazul masacrului de la spitalul de psihiatrie de la Săpoca, unde un pacient a omorât alți patru pacienți și a rănit nouă persoane.

Iată dialogul dintre Alice Drăghici și Mugur Ciuvică, prezenți la Antena 3, într-o dispută pe cazul masacrului de la Săpoca:

Alice Drăghici: Sunt chestiuni care nu necesită nici personal, nici investiții. Într-o clinică de psihiatrie nu poți lăsa obiecte contondente la îndemâna unui bolnav psihic. (...) Trebuie să încui ușa, pentru asta nu îți trebuie personal.

Mugur Ciuvică: Nu! E obligatoriu să îi lași cu ușa deschisă, doamna avocat. La psihiatrie, la anumite boli, ușile trebuie să fie deschise. Cei agitați trebuie să fie sub cheie...

AD: Lași bolnavi psihic periculoși cu ușa deschisă?

MC: Ei erau acolo în partea închisă a spitalului. Partea cealaltă e deschisă, nu sunt la închisoare, sunt doar la spital...

AD: Dacă regula este ca un alcoolic care poate să intre în sevraj în orice moment, care nu se mai poate controla... sevrajul e atât de grav..

MC: Dumneavoastră vreți să puneți toți alcoolicii sub cheie?!

AD: Nu vreau nimic, vreau să trăiesc într-o țară normală! Am voie domnul Ciuvică să trăiesc într-o țară normală? În care să nu ne fie omorâți copiii? Am voie? Nu mă interesează țările din Occident, trăiesc aici! Am voie sau nu? Dacă nu am voie e ok, dar spuneți așa.

MC: Eu vă spun cum e afară! Acum vreți să-i băgați pe toți alcoolicii din România la pușcărie?

Amintim că un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27