Masacru spital Săpoca. Alice Drăghici, dispută cu Ciuvică: Vreți să-i băgați pe toți la pușcărie?!

Avocata Alice Drăghici și Mugur Ciuvică au avut un dialog mai încins pe cazul masacrului de la spitalul de psihiatrie de la Săpoca, unde un pacient a omorât alți patru pacienți și a rănit nouă persoane.

Iată dialogul dintre Alice Drăghici și Mugur Ciuvică, prezenți la Antena 3, într-o dispută pe cazul masacrului de la Săpoca:

Alice Drăghici: Sunt chestiuni care nu necesită nici personal, nici investiții. Într-o clinică de psihiatrie nu poți lăsa obiecte contondente la îndemâna unui bolnav psihic. (...) Trebuie să încui ușa, pentru asta nu îți trebuie personal.

Mugur Ciuvică: Nu! E obligatoriu să îi lași cu ușa deschisă, doamna avocat. La psihiatrie, la anumite boli, ușile trebuie să fie deschise. Cei agitați trebuie să fie sub cheie...

AD: Lași bolnavi psihic periculoși cu ușa deschisă?

MC: Ei erau acolo în partea închisă a spitalului. Partea cealaltă e deschisă, nu sunt la închisoare, sunt doar la spital...

AD: Dacă regula este ca un alcoolic care poate să intre în sevraj în orice moment, care nu se mai poate controla... sevrajul e atât de grav..

MC: Dumneavoastră vreți să puneți toți alcoolicii sub cheie?!

AD: Nu vreau nimic, vreau să trăiesc într-o țară normală! Am voie domnul Ciuvică să trăiesc într-o țară normală? În care să nu ne fie omorâți copiii? Am voie? Nu mă interesează țările din Occident, trăiesc aici! Am voie sau nu? Dacă nu am voie e ok, dar spuneți așa.

MC: Eu vă spun cum e afară! Acum vreți să-i băgați pe toți alcoolicii din România la pușcărie?

Amintim că un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel