Marko Bella: Campania electorală pentru alegerile eprezidențiale e deja una negativă

Liderul senatorilor UDMR, Marko Bella, nu este impresionat de debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

În opinia senatorului UDMR, Marko Bella, campania electorală pentru alegerile prezidenţiale care a debutat săptămâna trecută e deja una negativă.

"În ceea ce priveşte prezenţa candidaţilor pe afişe, de exemplu, aşa cum am umblat prin Transilvania, nu prea se simte (campania). Deocamdată nu se vede o campanie intensă, cel puţin pe străzi, în localităţi, pe şosele, n-am observat aşa ceva", a declarat, luni, la RFI, Marko Bella.

Senatorul UDMR se arată deranjat că "lipsesc programele privind candidaţii. De aceea, deja avem o campanie negativă, acuzaţii, critici, calomnii de foarte multe ori şi nu văd o concepţie, nu văd programe, nu văd de fapt ce ne oferă candidaţii privind viitorul societăţii, rolul, rostul României în Europa", a mai spus liderul senatorilor UDMR, precizând, însă, că, în opinia sa, Kelemen Hunor, candidatul UDMR la Președinție, a încercat cu succes să prezinte oferta partidului său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel