Marian Munteanu, înainte de ședința PNL: Pentru unii este o încercare prea grea

Conducerea PNL se reunește la această oră, într-o ședință importantă, în urma căreia se va decide dacă Marian Munteanu mai rămâne sau nu candidatul susținut la Primăria Capitalei. Înainte de ședință, Marian Munteanu a declarat jurnaliștilor prezenți la sediul PNL că nu se teme de nimic și că acuzaţiile care i s-au adus până acum sunt false.

"Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit false. O să mai apară vreo două, că oamenii care fac contracampanie, neavând ce să-mi reproșeze, nu vin cu nimic concret. Am pierdut mai bine de o săptămână explicând lucruri mărunte până la urmă. Astăzi trebuia să depun candidatura. Nu mi-e frică, nu mi-e teamă, nu am lucruri care să-mi poată fi imputate. Poate să-mi fie imputat de exemplu că programul meu nu e bun, deși până acum nu cred că m-a întrebat cineva de program", le-a spus Marian Munteanu jurnaliștilor.

Întrebat dacă a vorbit cu președintele Iohannis, Marian Munteanu a replicat: "Nu este o situație care să fie de interes pentru instituția prezidențială, care nu se implică, nu s-a implicat și sunt convins că nu se va implica. Eu am venit să ajut. Și acum doresc să ajut. Eu doresc o soluție bună, pentru că nu am venit să candidez pentru mine, eu am venit să ajut în primul rând pe bucureșteni. Eu am prevăzut că vor urma foarte multe atacuri, însă se pare că pentru unii este o încercare prea grea. Vă promit că după ce discut cu liderii PNL va stau la dispoziție", a adăugat Marian Munteanu la sediul PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel