Marșul copiilor, în Piaţa Victoriei: "Căţeluş cu părul creţ fură raţa din coteţ"

Câteva sute de părinţi cu copii sunt prezenţi sâmbătă dimineaţă în faţa Guvernului pentru a demonstra împotriva deciziei Executivului privind modificarea Codurilor penale.

Atât părinţii, cât şi copii poartă steaguri şi steguleţe tricolore şi pancarte pe care se pot citi lozinci precum 'Lăsaţi-mă, vă rog, să trăiesc în ţara mea', 'Sunt mic, dar rezist', 'Căţeluş cu părul creţ fură raţa din coteţ', 'România este ţara mea! Dragnea, nu o fura'. Potrivit liderului organizaţiei 'Da' De Ce', Raluca Bem Neamu, evenimentul din Piaţa Victoriei a fost lansat pe Facebook de către Grupul Corupţia Ucide, iar organizaţia menţionată a profitat de această ocazie pentru a aduce materiale pe care să le ofere copiilor, prin care să le explice celor mici ce se întâmplă în aceste zile şi de ce ies atât de mulţi oameni în stradă.

'Le explicăm că suntem într-un moment de cumpănă şi cei care se află la putere vor să iniţieze nişte legi şi ordonanţe de urgenţă care sunt în dezavantajul populaţiei, prin care cei care sunt corupţi fie ies de la închisoare, fie pe viitor nu vor mai fi în această postură', a declarat liderul organizaţiei 'Da' De Ce', conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel