Liviu Pop, adevărul despre declarația de presă a lui Traian Băsescu

Liviu Pop spune că miercuri după-amiază, în declarația de presă, Traian Băsescu a făcut câteva erori.

"Am urmărit cu mare interes, în această seară, declarațiile făcute, de această dată fără lacrimi în ochi, de domnul președinte Băsescu.

VEZI ȘI: Radu Tudor, despre candidatura lui Mihai Gâdea la prezidențiale

În ceea ce privește educația, tare aș vrea să știu cine e conslierul dânsului pe această temă, care i-a "șoptit" concluziile aberante în ceea ce privește LEN. Să nu uităm că pe această lege, făurită de Funeriu, și-a asumat răspunderea în 2011, braț la braț cu PDL-ul", este de părere Liviu Pop.

Cât despre afirmațiile făcute de Traian Băsescu cu privire la reducerea CAS, Liviu Pop a mai semnalat pe blogul său: "În privința reducerii CAS de la angajator, președintele vorbește despre deficit. O fi uitat de banii primiți de fratele lui pentru servicii promise clanului Bercea. ANAF-ul se străduiește să colecteze toate sumele datorate statului, inclusiv cei 600 000€ de la domnul Mircea Băsescu. De unde? Urmează să vedem. O sumă atât de mare este echivalentul a 3000 salarii minime/economie. Sună bine, nu?

Doar în momentul în care oameni de genul Bercea, Băsescu și asocierile lor nu vor mai frada legea și nu vor mai fura statul, creând probleme de deficit, salariații vor beneficia de avantaje concrete din reducerea CAS-ului. Până atunci domnii Băsescu să se supună legii și în strădania lor să găsească soluții la problemele cu care se confruntă oamenii acestei țări, nu probleme la soluțiile propuse de aleșii poporului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel