Kovesi: Nu candidez la Președinția României. Nu mă interesează

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, spune că nu își dorește să candideze la Președinția României, ca răspuns la speculațiile apărute recent în presă pe această temă.

„Nu doresc să candidez la funcţia de preşedinte al României, nici în 2016 şi nici într-un alt an. Nu mă interesează o candidatură la această funcţie. Anul acesta o să fac o vechime de aproape 20 de ani în magistratură şi am să-mi utilizez toată experienţa profesională în folosul sistemului judiciar. Scopul meu principal este să-mi duc la bun sfârşit mandatul şi ceea ce mă interesează este ca eu şi colegii mei din DNA să ne facem în fiecare zi treaba într-un mod profesionist şi cât mai eficient", a explicat Kovesi pentru adevarul.ro.

De asemenea, şefa DNA a precizat că „infirmă categoric" toate afirmaţiile de acest gen făcute de alte persoane.

„Nu mă interesează niciun fel de candidatură şi orice speculaţii care se fac pe tema această vreau să le infirm şi vă spun categoric că nu îmi doresc să candidez la funcţia de preşedinte al României", a mai completat şefa DNA.

În presă au circulat recent ipoteze privind o potențială candidatură la prezidențiale a Laurei Codruța Kovesi, una dintre personalitățile în care românii au cea mai mare încredere, potrivit sondajelor de opinie.

Kovesi explică de ce unele dosare DNA explodează târziu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel