Kaufland, cupon de 250 de lei după incidentul cu micii. Anunț important

Kaufland România a transmis un mesaj prin care îi avertizează pe români cu privire la o dezinformare care circulă pe diverse site-uri.

Este vorba despre un concurs care nu există în realitate.

VEZI ȘI: Kaufland, poză DINAMITĂ în scandalul cu micii. ADEVĂRUL despre amendă-VIDEO

"Concursul care circulă pe rețelele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile" și care trimite către site-uri diverse, nu ne aparține şi vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri. De asemenea, vă reamintim să utilizați întotdeauna ca surse de informare site-ul companieiwww.kaufland.ro sau pagina noastră oficială de Facebook", a transmis Kaufland.

[citeste si]

Totul a pornit după ce, de exemplu, pe Whatsapp, oamenii au primit de la mai multe persoane pe care le aveau în agendă următorul mesaj: "Hei! Tocmai am câștigat un voucher de 250 ron de la Kaufland. Încearcă să câștigi și tu unul aici", apoi era trecut un link urmat de urarea "Baftă!".

VEZI ȘI: Scandal mici Kaufland. Magazin SANCȚIONAT pentru că nu respecta limba maghiară. Șeful ANPC, dezvăluiri

CERT, centru de răspuns la incidente de securitate cibernetică - entitate organizaţională specializată care dispune de capacitatea necesară pentru prevenirea, analiza, identificarea şi reacţia la incidentele cibernetice, a transmis un mesaj privind această promoții false.

VEZI ȘI: Ora prim-ministrului, SCANDAL monstru cu Dragnea: Sunteți vinovat de TERORISM


"În aceste zile, utilizatori ai aplicațiilor de mesagerie Facebook Messenger sau WhatsApp primesc mesaje promoționale false. Acestea sunt concepute cu scopul de a determina victima să divulge o serie de date personale sau bancare, prin completarea așa-ziselor informații necesare pentru obținerea premiului. Echipa CERT-RO vă îndeamnă să evitați interacțiunea în cazul unor mesaje de acest fel și să nu faceți clic pe link-urile primite!", a transmis CERT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel