Kaufland, cupon de 250 de lei după incidentul cu micii. Anunț important

Scutaru Cristina / 04 sep 2017 / 21:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Kaufland România a transmis un mesaj prin care îi avertizează pe români cu privire la o dezinformare care circulă pe diverse site-uri.

Este vorba despre un concurs care nu există în realitate.

VEZI ȘI: Kaufland, poză DINAMITĂ în scandalul cu micii. ADEVĂRUL despre amendă-VIDEO

 

"Concursul care circulă pe rețelele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile" și care trimite către site-uri diverse, nu ne aparține şi vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri. De asemenea, vă reamintim să utilizați întotdeauna ca surse de informare site-ul companieiwww.kaufland.ro sau pagina noastră oficială de Facebook", a transmis Kaufland.

[citeste si]

Totul a pornit după ce, de exemplu, pe Whatsapp, oamenii au primit de la mai multe persoane pe care le aveau în agendă următorul mesaj: "Hei! Tocmai am câștigat un voucher de 250 ron de la Kaufland. Încearcă să câștigi și tu unul aici", apoi era trecut un link urmat de urarea "Baftă!".

VEZI ȘI: Scandal mici Kaufland. Magazin SANCȚIONAT pentru că nu respecta limba maghiară. Șeful ANPC, dezvăluiri

CERT, centru de răspuns la incidente de securitate cibernetică - entitate organizaţională specializată care dispune de capacitatea necesară pentru prevenirea, analiza, identificarea şi reacţia la incidentele cibernetice, a transmis un mesaj privind această promoții false.

VEZI ȘI: Ora prim-ministrului, SCANDAL monstru cu Dragnea: Sunteți vinovat de TERORISM


"În aceste zile, utilizatori ai aplicațiilor de mesagerie Facebook Messenger sau WhatsApp primesc mesaje promoționale false. Acestea sunt concepute cu scopul de a determina victima să divulge o serie de date personale sau bancare, prin completarea așa-ziselor informații necesare pentru obținerea premiului. Echipa CERT-RO vă îndeamnă să evitați interacțiunea în cazul unor mesaje de acest fel și să nu faceți clic pe link-urile primite!", a transmis CERT.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11