Ora prim-ministrului, SCANDAL monstru cu Dragnea: Sunteți vinovat de TERORISM

A fost scandal în ședința de plen a Camerei Deputaților la Ora prim-ministrului. Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a spus că vrea să i se adreseze adevăratului premier al României, adică lui Liviu Dragnea. 

Cât despre Mihai Tudose a zis că vorbește de parcă are prune în gură: "parcă aveți prune în gură, parcă vorbiți turcește".

Florin Roman a spus că Liviu Dragnea este vinovat de "terorism fiscal".

"Domnule Tudose, sunteți un premier marionetă. Vreau să mă adresez adevăratului premier al României: Liviu Dragnea. Domnule Dragnea, sunteți vinovat, alături de PSD, de terorism fiscal. Sunteți un om care terorizați fiscal capitalul românesc și IMM-urile.

Ați reușit să zăpăciți o țară întreagă. Fug toți investitorii speriați că azi-mâine, domnule Dragnea, le veți impozita și aerul pe care îl respirăm. Loviți cu biciul nemilos în cei care lucrează la vedere și faceți scut în jurul evazioniștilor atât de dragi dumneavoastră.

Ca premier al Teldrum, vă spun că vă înțeleg. Dumneavoastră nu vă place la vedere și faceți scut în jurul muncii la negru. Vă recomand să vă puneți ochelarii la vedere sau poate nu este bine nici așa. Premierul marionetă ne învață cum să ținem bănuții ascunși la ciorăpel și la saltea. Domnule Dragnea, ați dublat sumele pentru ajutoarele sociale, încurajați nemunca și puneți jugul pe românii care muncesc cinstit", a spus deputatul PNL.

[citeste si]

"V-aș compara cu Nicolae Ceaușescu, domnule Dragnea, dar ieșiți pe minus. Alungați, în fiecare oră, nouă români din țară! 216 pe zi! Ați îndatorat România cu 18 miliarde de la începutul anului. Vă spun cu toată simpatia: domnule Dragnea, opriți-vă! Ajunge! Sunteți un mic copil pe lângă Terente. Vă dau un sfat: fugiți! Trei ani de exil în Bulgaria trec repede, mai ales dacă fugi de la Teleorman, dar mi-e milă și de bulgari. Așa că mai bine fugiți la Fortaleza, pe plajă, unde vă place mai mult decât la Alexandria", a mai zis Florin Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel