Kate Middleton și Prințul William, la cuțite din cauza lui Harry. Regina Elisabeta, pedeapsă, decizie radicală

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Regina Elisabeta a luat o nouă decizie radicală la adresa Prințului Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit controverse după controverse încă de la căsătorie, iar odată cu decizia să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale și să se mute în SUA, relațiile cu Familia Regală s-au răcit extrem de mult.

Mai mult, din spusele apropiaților Casei Regale, se pare să se lucrează la îndepărtarea celor doi din ce în ce mai mult. 

Prințul Harry primește o nouă lovitură

Se pare că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este obligată de Regina Elisabeta să preia două dintre cele mai importante îndatoriri de la Prințul Harry.

Mai exact, soția prințului William va prelua rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby, după ce cumnatul ei, prințul Harry, a fost decăzut din acest rol.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va deveni patroană a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, potrivit Mirror.co.uk

Prințul Harry, un mare fan al rugby-ului, care a jucat anterior acest sport, a fost vice-patron al RFU din 2010 până în 2016, înainte de a prelua postul de la Regina.

Monarhul în vârstă de 95 de ani i-a acordat, de asemenea, patronajul RFL în 2016 și a desfășurat tragerea la sorți pentru viitoarea Cupă Mondială din ianuarie 2020, la apogeul saga „Megxit”.

Înseamnă că atunci când Țara Galilor și Anglia se vor întâlni în cele șase națiuni, rivalitatea va fi resimțită între Ducii de Cambridge, pentru că Prințul William deține rolul echivalent la Welsh Rugby Union.

Puțini sunt cei care știu că soția prințului William a jucat tenis și hochei, în tinerețe. De asemenea, ducesa de Cambridge a și navigat de la o vârstă fragedă, susținând mult timp beneficiile fizice și mentale ale sportului.

Kate Middleton patronează clubul All England Lawn and Tennis Croquet, al Asociației Lawn Tennis, SportsAid și 1851 Trust, care lucrează cu tineri.

Lilibet Diana și Archie, pedepsiți din cauza lui Meghan și Harry. Decizia Familiei Regale, fără precedent

Au trecut şapte săptămâni de când Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară.

Fiica lor, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie, în Montecito, California, iar nașterea ei și numele ales de cei doi Duci de Sussex au stârnit controverse peste controverse. 

Ei bine, deși în mod normal micuța Lilibet ar fi trebuit să fie a opta în linia de succesiune la tronul Angliei, fetița nu a fost inclusă nicăieri pe listă.

Citește și: Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie

Cine apare în locul lui Lilibet Diana pe lista de succesiune

 

Potrivit listei de succesiune publicată pe site-ul oficial al Familiei Regale britanice, Prințul Andrew este trecut ca fiind al optulea în linia moștenirii Coroanei, în timp ce numele lui Lilibet nu este absent.

Aceasta ar fi trebuit să fie aşezată sub fratele ei mai mare, Archie, în vârstă de doi ani, al cărui nume a fost adăugat a doar 15 zile după ce a fost născut, potriviti okmagazine.ro.

Ce e drept, numele lui Archie a fost trecut înainte ca Meghan și Harry să ia decizia radicală de a se muta în SUA și înainte să trezească valul de revoltă în familie.

Acum, întrebarea despre răzbunarea Familiei Regale pe Ducii de Sussex stă pe buzele tuturor, dat fiind faptul că numele micuței nu apare nicăieri, deși alți doi strănepoţi ai Reginei Elisabeta născuţi în acest an, şi anume fiul Prinţesei Eugenie, August Brooksbank, şi mezinul Zarei Tindall, Lucas, sunt prezenţi pe această listă oficială, chiar dacă şi ei sunt nou-veniţi în familie.

Cum se înțeleg, de fapt, Kate Middleton și William. Fedrizzi: Lucrurile devin un pic problematice

Prințul William și Kate Middleton au împlinit anul acesta 10 ani de căsnicie și deși Ducesa de Cambridge este extrem de iubită de întreaga familie regală și apreciată de o lume întreagă, lucrurile au stat cu totul diferit la început. 

Cei doi Duci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louise.

Dincolo de relația lor pe care mulți o admiră și o văd perfecte, astrele oferă detalii neașteptate despre cei doi. 

Kate Middleton este Capricorn, iar Prințul William este Rac, tocmai de aceea, potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, Ducele și Ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

Prințul William este motival de Kate Middleton

"Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac. Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac", a spus Michelle Fedrizzi.

În plus, William are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate Familiei Regale.

"Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice", a adăugat ea, arată yahoo.com

Ce compatibilitate au cei doi

În ceea ce privește compatibilitatea dintre Capricorn și Rac, astroloaga suține că primul este axat pe logică, este realist și axat cu picioarele pe pământ, în timp ce Racul aduce o încărcătură emoțională puternică în relație. 

În ceea ce-i privește pe Ducii de Cambridge, amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. 

Racul și Capricornul sunt semne opuse și există o atracție puternică între ele. Atunci când se întâlnesc, se trezește o pasiune de necontrolat. Răbdarea pe care Capricornul o are pentru partenerul lor este ceva de care Racul are mare nevoie pentru a se relaxa și pentru a avea încredere în ei. 

Amândoi apreciază stabilitatea și simțul practic. Ca semne opuse, pot părea că au valori opuse, dar nu este chiar așa. Amândoi au nevoie de stabilitate în viața lor și vor aprecia persoanele care le oferă sentimentul de siguranță. Acesta este probabil un lucru pe care îl apreciază cel mai mult unul la celălalt, capacitatea amândurora de a nu renunța sau de a nu se da bătuți, oricât de grele ar fi lucrurile, potrivit Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel