Cum se înțeleg, de fapt, Kate Middleton și William. Fedrizzi: Lucrurile devin un pic problematice

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

O celebră astroloagă a vorbit despre compatibilitatea dintre Kate Middleton și Prințul William, din punct de vedere al zodiilor. 

Băutura la modă pe care Kate Middleton o URĂȘTE: Nu mai credeţi tot ce citiţi!

Prințul William și Kate Middleton au împlinit anul acesta 10 ani de căsnicie și deși Ducesa de Cambridge este extrem de iubită de întreaga familie regală și apreciată de o lume întreagă, lucrurile au stat cu totul diferit la început. 

Cei doi Duci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louise.

Dincolo de relația lor pe care mulți o admiră și o văd perfecte, astrele oferă detalii neașteptate despre cei doi. 

Kate Middleton este Capricorn, iar Prințul William este Rac, tocmai de aceea, potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, Ducele și Ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Prințul William este motival de Kate Middleton

"Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac. Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac", a spus Michelle Fedrizzi.

În plus, William are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate Familiei Regale.

"Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice", a adăugat ea, arată yahoo.com

Ce compatibilitate au cei doi

În ceea ce privește compatibilitatea dintre Capricorn și Rac, astroloaga suține că primul este axat pe logică, este realist și axat cu picioarele pe pământ, în timp ce Racul aduce o încărcătură emoțională puternică în relație. 

În ceea ce-i privește pe Ducii de Cambridge, amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. 

Racul și Capricornul sunt semne opuse și există o atracție puternică între ele. Atunci când se întâlnesc, se trezește o pasiune de necontrolat. Răbdarea pe care Capricornul o are pentru partenerul lor este ceva de care Racul are mare nevoie pentru a se relaxa și pentru a avea încredere în ei. 

Amândoi apreciază stabilitatea și simțul practic. Ca semne opuse, pot părea că au valori opuse, dar nu este chiar așa. Amândoi au nevoie de stabilitate în viața lor și vor aprecia persoanele care le oferă sentimentul de siguranță. Acesta este probabil un lucru pe care îl apreciază cel mai mult unul la celălalt, capacitatea amândurora de a nu renunța sau de a nu se da bătuți, oricât de grele ar fi lucrurile, potrivit Spectacola.ro

Kate Middleton, "LIPICIUL" familiei, refuzată de Regina Elisabeta

Regina Elisabeta nu a plăcut-o deloc, iar dezvăluirile au fost făcute de expertul Katie Nicholl. 

Aceasta susține că Majestatea Sa își dorea ca iubita lui William să aibă o identitate înainte de a deveni membru regal. 

"În mod privat, avea mari îngrijorări şi credea că Kate trebuie să aibă un loc de muncă şi o identitate în sine înainte de a fi anunţată o logodnă", a menționat Katie Nicholl în cartea sa, "The Making of a Royal Romance".

Nicholl a adăugat că soția Prințului William este considerată ca lipiciul care ţine familia unită, mai ales de când între prinţul Harry şi prinţul William există tensiuni serioase.

"Cred că Kate este lipiciul. În acelaşi mod în care ducele de Edinburgh a fost întotdeauna cel care ajuta la rezolvarea problemelor familiale. El a fost patriarhul familiei. O văd pe Kate păşind în acelaşi rol", a spus expertul regal.

Kate Middleton a depășit așteptările membrilor Familiei Regale

Phil Dampier, care scrie săptămânal o rubrică pentru The Royal Observer, susţine afirmaţiile lui Nicholl cu privire la gândurile Reginei și atitudinea ei de atunci față de Kate Middleton. Potrivit lui, Regina Elisabeta avea convingerea că sensibila Kate nu are hobby-uri sau interese.

"Kate a fost prietena lui William timp de opt sau nouă ani înainte ca ei să se logodească şi să se căsătorească. A existat o fază în care părea că nu îşi dă prea mult interesul, într-adevăr. Regina a remarcat odată că Kate nu face prea multe", a declarat Dampier.

Cu toate acestea, cu timpul, îngrijorările Reginei au dispărut, dat fiind faptul că Ducesa este văzută și implicată întotdeauna la angajamentele regale.

Mai mult, potrivit gazdelor emisiunii 60 de minute din Australia, Kate Middleton a ajuns să depășească așteptările tuturor celor din Familia Regală. 

"Kate a ajuns atât de departe în famila regală încât după mulţi cred că este cel mai mare atu al lor", a spus Tom Steinfort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel