Băutura la modă pe care Kate Middleton o URĂȘTE: Nu mai credeţi tot ce citiţi!

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton le-a dat tuturor peste nas. 

Kate Middleton detestă una dintre cele mai cunoscute și la modă băuturi. Ducesei nu îi este deloc pe plac acest sortiment de lapte vegetal atât de la modă în zilele noastre.

Laptele vegetal vine ca o alternativă al laptelui de vacă şi este alegerea multora, mai cu seamă a persoanelor vegetariene şi vegane.

Chiar dacă Ducesa de Cambridge este foarte preocupată de sănătate şi un stil de viaţă sănătos, aceasta respinge varianta vegetală a laptelui.

Adevărul a ieşit la iveală când Kate Middleton și Prințul William au vizitat Coventry Cathedral Rising Café pentru un eveniment caritabil.

Angajaţii cafenelei, după ce au auzit că vor avea oaspeţi regali, au citit despre obiceiurile lor alimentare. Astfel, au aflat din presă că Ducesa ar prefera laptele de migdale în locul celui obişnuit. Atent să nu-şi supere înalţii oaspeţi, un angajat al cafenelei a pus şi lapte de migdale pe tava de ceai, special pentru ducesă.

Spre marea surprindere a tuturor, Kate Middleton a fost nevoită să-i dezamăgească pe angajaţii cafenelei, spunându-le că zvonul nu era adevărat.

Soția Prințului William le-a explicat că nu suportă laptele de migdale, o băutură în vogă printre cei care au un stil de viaţă sănătos.

"Nu mai credeţi tot ce citiţi – nici măcar nu-mi place laptele de migdale", ar fi spus ducesa, potrivit Express.co.uk.

Ce mâncare BANALĂ adoră Kate Middleton: I-am dat și Reginei Elisabeta, mi-a fost teamă

Chiar dacă toată lumea se gândește la opulență, lux, eleganță, diversitate și fast, Kate Middleton răstoarnă orice așteptare și asta pentru că este cât se poate de simplă, chiar și atunci când e vorba de alimentație. 

Și desigur, în ciuda faptului că Familia Regală se bucură de rețete care mai de care mai delicioase și are parte de atenția unora dintre cei mai mari și buni chefi bucătari mari din lume, Kate Middleton are câteva plăceri, banale.

Ducesa de Cambridge a dezvăluit de-a lungul timpului că adoră să coacă prăjituri pentru cei mici:

"Îmi place să fac tort. A devenit un pic o tradiție că stau până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place", a spus ea, potrivit hellomagazine.com

Care e mâncarea preferată a Ducilor de Cambridge

Soția Prințului William este fană înrăită a unui preparat adorat de toată lumea, adică pizza, dar cu condiția ca aceasta să fie făcută în casă, de la cap la coadă.

Ambii soți mănâncă des sushi.

"Soția mea și cu mine adorăm sushi. S-ar putea să trebuiască să coborâm aici la prânz când nu mai este nimeni altcineva", a spus Prințul William odată.

Pe lângă pizza și sushi, cei doi adoră tot ce ține de mâncarea italiană, curry picant, miel, popcorn și preparate vegetariene. 

Mai mult, în materie de sosuri sau condimente, Kate Middleton preferă Chutney, un sos picant, adesea dulce-picant, de multe ori dulce-acrișor, din bucătăria indiană, în care se regăsesc bucăți de fructe sau legume, dar doar după rețeta bunicii sale.

"Îmi amintesc că am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun. Și mă temeam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun. Mă gândeam:„ Doamne, ce să-i dau? ” M-am gândit din nou la ce le-aș da propriilor bunici și m-am gândit: „O să-i fac ceva”, care ar fi putut să meargă îngrozitor de rău, dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele", a dezvăluit Kate într-un documentar lansat pentru a coincide cu sărbătorile de 90 de ani ale Reginei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel