Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Foto: Facebook Maria.Ciobanu
Foto: Facebook Maria.Ciobanu

Ce pensie are Maria Ciobanu de la statul român. Diferența enormă față de cât îi oferă statul american.

Din cei 83 de ani ai săi, aproape 84 de ani, Maria Ciobanu a fost prezentă pe scenă, în fața publicului timp de 60 de ani. 

Cu toate acestea, după o carieră impresionantă și piese celebre cântate acum de generațiile tinere de artiști, Maria Ciobanu încasează de la statul român o pensie foarte mică.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România și are peste 600 de piese înregistrate pe discuri, la Radio și TV, dar statul nu o apreciază aproape deloc pentru ceea ce ea a adus acestei țări. 

Deși a primit numeroase distincții și a reprezentat țara noastră în diverse colțuri ale lumii, ieșită la pensie, vedeta primește o sumă despre care spune că nu i-ar ajunge să se întrețină: 1.200 lei, potrivit impact.ro

America îi completează veniturile. Cât primește lunar de acolo

Norocul artistei vine de peste hotare. Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite, unde a reușit să obțină și cetățenia americană, ea mai primește de la țara adoptivă lunar suma de 1.000 de dolari.

"Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu", declara Maria Ciobanu acum ceva timp.

Maria Ciobanu și-a făcut TESTAMENTUL. Cu ce se va alege Ionuț Dolănescu

Maria Ciobanu nu vrea ca, după trecerea ei în neființă, cei trei copii să se certe pe avere. Așa că și-a făcut testamentul și a stabilit ce le va reveni lui Ionuț Dolănescu, Leontinei și Cameliei.

Un apropiat al artistei a declarat că „dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi.”

Cu ce se va alege fiecare

Prin urmare, sursa spune că „Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele.”

De asemenea, „bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă. Ținutele populare, la fel.”

„Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, a mai spus apropiatul artistei pentru Playtech.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel