Lilibet Diana, pedepsită din cauza lui Meghan și Harry. Decizia Familiei Regale, fără precedent

Bebelușul Lilibet întâlnește în sfârșit un membru al Familiei Regale - nu este Regina / Foto: Instagram Sussex Royal
Bebelușul Lilibet întâlnește în sfârșit un membru al Familiei Regale - nu este Regina / Foto: Instagram Sussex Royal

După Archie, și micuța Lilibet Diana primește pedeapsa după deciziile lui Harry și Meghan Markle.

Au trecut şapte săptămâni de când Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară.

Fiica lor, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie, în Montecito, California, iar nașterea ei și numele ales de cei doi Duci de Sussex au stârnit controverse peste controverse. 

Ei bine, deși în mod normal micuța Lilibet ar fi trebuit să fie a opta în linia de succesiune la tronul Angliei, fetița nu a fost inclusă nicăieri pe listă.

Cine apare în locul lui Lilibet Diana pe lista de succesiune

 

Potrivit listei de succesiune publicată pe site-ul oficial al Familiei Regale britanice, Prințul Andrew este trecut ca fiind al optulea în linia moștenirii Coroanei, în timp ce numele lui Lilibet nu este absent.

Aceasta ar fi trebuit să fie aşezată sub fratele ei mai mare, Archie, în vârstă de doi ani, al cărui nume a fost adăugat a doar 15 zile după ce a fost născut, potriviti okmagazine.ro.

Ce e drept, numele lui Archie a fost trecut înainte ca Meghan și Harry să ia decizia radicală de a se muta în SUA și înainte să trezească valul de revoltă în familie.

Acum, întrebarea despre răzbunarea Familiei Regale pe Ducii de Sussex stă pe buzele tuturor, dat fiind faptul că numele micuței nu apare nicăieri, deși alți doi strănepoţi ai Reginei Elisabeta născuţi în acest an, şi anume fiul Prinţesei Eugenie, August Brooksbank, şi mezinul Zarei Tindall, Lucas, sunt prezenţi pe această listă oficială, chiar dacă şi ei sunt nou-veniţi în familie.

Prințul Charles, furios pe Harry. Primele schimbări pentru Coroană, pedeapsă pentru Archie

Potrivit spuselor Prințului Harry în interviul cu Oprah Winfrey, tatăl său, Prințul Charles nu-i mai vorbește, motiv pentru care se zvonește că acesta va face tot ce-i stă în putință pentru ca nepotul său, Archie, să nu ajungă în prima linie a moștenitorilor tronului Marii Britanii. 

Potrivit unei surse apropiată monarhiei, citată de Daily Mail, Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar Charles se va asigura de acest lucru.

Motivul fiului Reginei Elisabeta este acela că vrea să reducă numărul persoanelor din linia directă a tronului și este gata să intre într-o bătălie juridică pentru a obține acest lucru. Asta înseamnă că Prințul Charles face primele demersuri pentru a schimba legile Coroanei Britanice, unele vechi de sute de ani.

Mai mult, justificarea lui Charles este de natură financiară, pentru că familia regală britanică trăiește din subvenții obținute de la bugetul statului, adică din taxe și impozite, iar Charles crede că poporul nu mai este dispus să plătească pentru membrii unei monarhii în plină expansiune. El le-ar fi comunicat deja intenția sa lui Meghan și Harry, arată sursa citată, iar asta a accentuat și mai multe tensiunea din Familia Regală britanică.

"Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege", a afirmat sursa citată.

Archie, numit "PROST" în titlul Casei Regale

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlul de Conte de Dumbarton pentru fiul lor, Archie, iar motivul este unul incredibil. 

Se spune că ducele și ducesa de Sussex nu s-au arătat interesați de acest titlu, deoarece se temeau că fiul lor ar putea fi batjocorit.

În ziua nunții lor, Harry și Meghan au primit titlurile de duce și ducesă de Sussex, conte și contesă de Dumbarton și baron și baronă Kilkeel. Cu toate acestea, ei au folosit rar celelalte două titluri, cuplul mergând clar pe cele de duci de Sussex.

Harry, deranjat de acest titlu

Mai multe surse ale Familiei Regale au declarat pentru Telegraph, citat de Daily Mail, că Harry și Meghan nu erau dornici să folosească titlul de conte de Dumbarton pentru Archie, de atlfel un titlu de nobilime scoțiană, deoarece începe cu cuvântul "prost și erau îngrijorați de cum ar putea arăta asta, de faptul că va fi agresat și batjocorit".

"Nu doar Meghan a subliniat potențialele capcane, ci l-a deranjat și pe Harry", au completat sursele.

Mai mult, Prințul Harry nu a vrut să le ofere copiilor săi titluri și se crede că vrea să-i urmeze mătușii sale, Prințesa Anne, care nu le-a dat titluri copiilor ei, Peter și Zara.

Titlul de "HRH" al lui Harry, ELIMINAT. Semn subtil la câteva ore după ce el și Meghan au fost detronați din site-ul oficial

Titlul HRH (n.r. His Royal Highness), în traducere "Alteța Sa Regală" al prințului Harry a fost eliminat din noua expoziție a Prințesei Diana dintr-o "eroare administrativă".

Eroarea vine la doar câteva ore după ce Ducele și Ducesa de Sussex au fost "detronați" pe site-ul familiei regale, unde apăreau până de curând, într-o poziție mai sus pe pagină. Se pare că neînțelegerile provocate de deciziile și acuzațiile celor doi duce tot mai mult la excluderea lor din Familie.

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în site-ul oficial al Familiei Regale la coada clasamentului, după Ducii de Wessex, Edward, fiul cel mai mic al Reginei Elisabeta și al Prințului Philip și soția sa, Sophie. 

În urmă cu puțin timp, s-a constatat faptul că website-ul era "în construcție", însă nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple.

Înainte, cei doi erau afișați imediat după Kate Middleton și Prințul William.

Un purtător de cuvânt al Royal Collection Trust a declarat pentru Sunday Times că piesele vestimentare ale Prințesei Diana au fost "împrumutate de ASR (n.r. Alteța Sa Regală) Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex" și a adăugat că "din cauza unei erori administrative, de care a fost responsabil Royal Collection Trust, etichetele au fost incorecte și vor fi actualizate", potrivit bristolpost.co.uk.

Meghan Markle și Harry, decizie în ceea ce privește titlurile de HRH


Deși au luat decizia să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale, odată cu mutarea din Marea Britanie în SUA, Harry și Meghan Markle și-au păstrat titlurile HRH, ei au fost de acord să înceteze să le mai folosească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel