Karmen, însărcinată. Cum a reacționat Adi Minune la aflarea veștii: ''A început să țipe''

Karmen
Karmen

Carmen Simionescu așteaptă primul copil alături de Bogdan Căplescu, cel cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste începută în urmă cu câteva luni. Fiica lui Adi Minune a povestit cu lux de amănunte momentul în care i-a dat vestea cea mare tatălui ei.

"Am avut grijă ca, atunci când eu vorbeam cu Bobo despre a avea un copil să-i pun mamei mele niște întrebări, cumva fără să-și dea seama că eu mi-aș dori să fac un copil atât de devreme. Ulterior am aflat vestea și apoi am fost mai întâi la părinții lui care au reacționat foarte frumos, ne-au susținut din prima. I-am așteptat să vină în țară și lui i-am dat vestea puțin diferit. I-am pus testul de sarcină într-o cutie a unui lănțișor, ca și cum ar fi un cadou, o bijuterie. Am mers așa la el și i-am oferit cadoul, spunându-i:Uite, tati, am un cadou pentru tine!.

În acel moment, el era preocupat cu totul altceva, se uita la un filmuleț pe telefon, iar reacția lui a fost următoarea: a deschis cutia, se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea se uita ciudat, nu înțelegea de ce toată lumea e atentă la el (era toată familia acasă) și când a văzut testul de sarcină, a avut o secundă în care s-a uitat la mine și a zis: Nu pot să cred. A început să țipe de bucurie, să mă pupe, am început să plângem toți. Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur și simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări", a declarat Carmen Simionescu, pentru revista Viva!

Vezi și: Karmen Minune e singură! "A fost o decizie comună..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel