Karmen Minune e singură! "A fost o decizie comună..."

Deși toată lumea dădea ca sigură relația dintre ei doi și se așteptau să facă anunțul despre nuntă, fiica lui Adi Minune, Karmen, și iubitul său, celebrul regizor Bogdan Daragiu, s-au despărțit. 

Karmen a fost cea care a făcut anunțul, pe pagina ei oficială de Facebook, menționând faptul că decizia luată a fost de comun acord. Ruptura vine la sfârșitul verii, după mai multe vacanțe de vis pe care cei doi le-au petrecut împreună.

(oar_w460)

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relație cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună și am vrut să aflați de la mine personal. Mulțumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii și momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a anunțat Karmen pe pagina ei de Facebook.

(oar_w460)

Unii dintre admiratorii săi și-au dat cu părerea și i-au transmis mesaje de părere de rău. Alții însă au felicitat-o pe artistă pentru alegerea făcută, lăsându-i mesaje de genul: “Bravo!” sau “Foarte bine! Nu mi se părea că va potriviți!”.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel