Karmen Minune e singură! "A fost o decizie comună..."

[] []

29 aug 2018 / 17:05
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deși toată lumea dădea ca sigură relația dintre ei doi și se așteptau să facă anunțul despre nuntă, fiica lui Adi Minune, Karmen, și iubitul său, celebrul regizor Bogdan Daragiu, s-au despărțit. 

Karmen a fost cea care a făcut anunțul, pe pagina ei oficială de Facebook, menționând faptul că decizia luată a fost de comun acord. Ruptura vine la sfârșitul verii, după mai multe vacanțe de vis pe care cei doi le-au petrecut împreună.

(oar_w460)

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relație cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună și am vrut să aflați de la mine personal. Mulțumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii și momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, a anunțat Karmen pe pagina ei de Facebook.

(oar_w460)

Unii dintre admiratorii săi și-au dat cu părerea și i-au transmis mesaje de părere de rău. Alții însă au felicitat-o pe artistă pentru alegerea făcută, lăsându-i mesaje de genul: “Bravo!” sau “Foarte bine! Nu mi se părea că va potriviți!”.

  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24