Urmărește emisiunea live


Iran, proteste. Gardienii Revoluției anunță FINALUL

Comandantul Gardienilor Revoluţiei din Iran a declarat miercuri că protestele antiguvernamentale de pe teritoriul ţării s-au încheiat, informează agenţia de presă dpa.

"Putem spune astăzi că am pus capăt conspiraţiei din 1396", a declarat Mohammad Ali Jafari, cu referire la calendarul iranian.

"Duşmanii ţării ar trebui să ştie că aceste tipuri de comploturi nu mai funcţionează", a adăugat comandantul într-un interviu pentru un post de televiziune de stat, difuzat miercuri.

În total, 21 de persoane au fost ucise din 28 decembrie în Mashhad (nord-est), când au început manifestaţiile împotriva greutăţilor economice şi puterii, proteste care s-au răspândit rapid în tot Iranul. Conform unor cifre publicate de către autorităţi, începând de sâmbătă seara 450 de persoane au fost arestate la Teheran şi alte câteva sute în provincie.

Ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu a declarat miercuri la CNN Turk că premierul israelian Benjamin Netanyahu şi preşedintele american Donald Trump susţin protestele antiguvernamentale din Iran, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel