Ion Țiriac, ultima achiziție: un Jaguar roșu, model 1959

Ion Țiriac și-a completat recent colecția de "bijuterii pe patru roți" cu alte 22 de automobile, miliardarul deținând până în prezent "vreo 300 de mașini de epocă".

În urmă cu o lună, fostul mare tenismen a achiziționat 19 automobile din Statele Unite, iar de curând și-a completat colecția de mașini de epocă cu 3 modele Jaguar, din Marea Britanie, cu volan pe dreapta, scrie romaniatv.net.

Una dintre mașinile recent intrate în posesia lui Ion Țiriac este un Jaguar roșu, model 1959, pe care miliardarul o conduce prin Londra, dar și prin București, cu aceeași ușurință. 

"Mașina asta am luat-o împreună cu alte două Jaguar-uri. Acesta este un Jaguar din 1959, care este limuzină, nu este sport. Chiar și in Anglia m-am acomodat mult mai repede pe dreapta, fiind de zece ori mai atent. Cai putere mulți, consum mult. Nu este o mașină extraordinar de scumpă, însă când vorbești de așa ceva vorbești de sute de mii. Nu aș vinde-o, nu am vândut niciuna deocamdată", a declarat Ion Țiriac la Pro TV.

Citește și Ion Țiriac dă în judecată statul român, nemulțumit de chiria mare care i se cere

Miliardarul român a vorbit și despre mașinile achiziționate în urmă cu o lună, din SUA: "Când am fost în California la Pebble Beach, care este cel mai mare show de automobile de epocă din lume, am cumpărat mașina lui Tyrone Power, fostul mare actor. Este una din cele 19 pe care le-am cumpărat în SUA. Cred că am adunat până acum vreo 300 de mașini".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel