Iohannis, sesizări la CCR. Nicolicea: Bazaconii, articole inexistente. E de râsul... curţii

Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea

Eugen Nicolicea a declarat, în direct la România TV, în cadrul emisiunii lui Lili Ruse, că la Curtea Constituţională a ajuns o sesizare de la Cotroceni pe nişte articole... inexistent. 

"Ne-am trezit acum cu o sesizare la Curtea Constituţională în care Cotroceniul - nu zic domnul preşedinte că doar nu a scris el bazaconiile acestea - atacă la Curte articole inexistente. Vorbesc serios. Am să vă arăt această chestiune. E vorba de articole inexistente din Codul Penal. Atacă articole care nu există şi cere să fie declarate neconstituţionale. O să vă dau după emisiune dovada. Nu glumesc. Şi după această chestiune, ce credeţi că mai atacă? Mai atacă şi articole pe care Curtea le-a declarat, anterior, constituţionale.

Şi după chestiunea asta îl mai contrazice şi pe Timmermans care ne zice nouă să nu adoptăm codurile, adică să respingem tot ce este, dar domnul Klaus Iohannis - şi are dreptate - spune că în această fază nu putem să mai anulăm noi articole, uitând că a atacat unele dintre ele. Eu spun că va fi de râsul... Curţii, ca să zic aşa", a declarat Eugen Nicolicea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel