Iohannis: Nu suntem în Schengen și avem MCV din cauza PSD

Scutaru Cristina / 14 mai 2019 / 18:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Klaus Iohannis a atacat, din nou, PSD, la Ploiești.

”Nimeni din UE nu are îndoieli în ceea ce priveşte voinţa românilor. Românii sunt foarte bine cunoscuţi în Europa. Sunt foarte apreciaţi, deci nu asta e problema. Ci problema e guvernarea. Această guvernare toxică, PSD-istă, eşuată, care vrea să ne ducă înapoi. De asta nu suntem în Schengen, de asta nu se va renunţa la MCV. Singurii vinovaţi pentru care nu suntem astăzi în Schengen sunt PSD-iştii. Şi cum scrie chiar pe panoul lor electoral: România merită mai mult decât PSD”, a zis Klaus Iohannis la Ploiești.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat marţi, la Ploieşti, la un eveniment în cadrul căruia îşi va prezenta şi noua carte, EU.RO. Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii, în întreaga ţară.

"EU.RO. Un dialog deschis despre Europa" este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România, în contextul apartenenţei la proiectul comunitar.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83