Cinci tinere moarte într-un escape-room din Polonia

Escape room
Escape room

Cele cinci adolescente care şi-au pierdut viaţa în incendiul izbucnit într-un escape-room din Polonia nu au avut nicio şansă să se salveze din flăcări, au spus procurorii, potrivit dpa. 

Mânerul uşii fusese demontat şi ascuns, a precizat miercuri pentru dpa un purtător de cuvânt din partea anchetatorilor din Koszalin (nordul Poloniei). Găsirea mânerului făcea parte din joc, a spus Ryszard Gasiorowski. În jocurile de tip escape room, participanţii trebuie să rezolve o serie de puzzle-uri pentru a putea ieşi din camera încuiată. Flăcările au împiedicat operaţiunea de salvare a tinerelor din exterior, blocând calea de acces dintre adolescente şi bărbatul de 25 de ani care lucra la sala de distracţii. Acesta a suferit arsuri grave în timpul incendiului de vineri. 

Echipele de intervenţie nu au ajuns în timp util pentru a salva fetele, care au murit intoxicate cu fum. Adolescentele, venite la escape-room pentru a sărbători o aniversare, vor fi înmormântate joi. Singura modalitate de a scăpa era pe uşă", a spus Gasiorowski. Ferestrele erau astupate cu plăci de rigips.Proprietarul în vârstă de 28 de ani al sălii de distracţie se află în arest preventiv şi este pasibil de o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru nerespectarea reglementărilor de siguranţă şi omor din culpă.

Vezi şi: PNL, boicot. Ministrul Petrescu: Nu pot să cred așa ceva!

Horoscop, joi, 10 ianuarie, 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel