Horoscop, joi, 10 ianuarie, 2019

Crişan Andreescu / 09 ian 2019 / 18:09 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Leii au tendinţa de a lua peste picior criticile sau judecăţile celor din jur şi bine fac, pentru că aşa nu le pun la suflet. Gemenii se uită în jurul lor şi văd că e cam gol pe lângă ei, încât ar fi tentai să spună că nu au pe cine se baza. 

Horoscop, 10 ianuarie 2019, BERBEC

Eşti încântat să vezi că modul tău corect de a rezolva o problemă este apreciat şi ai ajuns la roade demne de toată lauda. Ai urmat numai calea cea dreaptă, ai respectat regulile şi legile, nu te-ai abătut nicio clipă de la ce ţi s-a cerut iar acum iată, se văd rezultatele cele mai bune.

Eşti mândru de tine că ai reuşit să respecţi totul întocmai şi nu ai încălcat nicio regulă, şi e normal să jubilezi când vezi că alţii, care nu au făcut totul ca la carte, acum au de plătit.

E târziu să vii cu replici gen v-am spus eu, pentru că vorbesc de la sine adevărul şi rezultatele la care ai ajuns.

Horoscop, 10 ianuarie 2019, TAUR

Nu poţi să nu te gândeşti azi la etapa următoare a unui proiect căruia îi acorzi o însemnătate specială. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesională deosebită, o schimbare de direcţie în carieră, şi foloseşti această zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie să mergi de acum înainte.

Primeşti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte bună ce îţi va fi de folos în trasarea unei strategii excelente pentru etapa următoare. Ţine deci cont şi de părerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

Horoscop, 10 ianuarie 2019, GEMENI

Te uiţi în jurul tău şi vezi că e cam gol pe lângă tine, încât ai fi tentat să spui că nu ai pe cine te baza. Greşit: eşti singur pentru că eşti cu o sută de metri înaintea celorlalţi care alergă în spatele tău.

Bucură-te de această solitudine – seamănă cu singurătatea alergătorului de cursă lungă – pentru că, neavând pe nimeni alături de tine, e semn că tu eşti în fruntea plutonului, că eşti cel mai aproape de finish.

Și deci nu ai motive să te temi de concurenţa care e atât de departe în urmă. Tu eşti liderul, deschizătorul de drumuri, căpitanul de echipă, şi, prin exemplu personal, le arăţi ce înseamnă să fii primul!

Horoscop, 10 ianuarie 2019, RAC

Ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neapărat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin când ţi-e lumea mai dragă.

Ori te trezeşti cu o problemă de sănătate nedorită, ori cu musafiri a căror prezenţă nu-ţi face nicio plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut care te obligă să renunţi la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca să te ocupi de ceva mai trist şi mai urât.

Nu te împovăra cu atmosfera sumbră lăsată dintr-o dată, ci rezolvă cât mai repede problema ivită ca mai apoi să te poţi relaxa şi cu lucruri mai bune! E un hop neînsemnat şi trecător, nu-l trata ca pe un dezastru, că nu merită.

Horoscop, 10 ianuarie 2019, LEU

Ai tendinţa de a lua peste picior criticile sau judecăţile celor din jur şi bine faci, pentru că aşa nu le pui la suflet. Unii oricum nu ştiu altceva decât să analizeze în detaliu treburile altora, fără să-şi vadă propriile defecte, dar noroc că reuşeşti să le priveşti cu detaşare şi umor, astfel încât să nu te deranjeze ceea ce auzi.

Totuşi, chiar dacă faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica să ţii minte ceea ce vor ei să-ţi spună, pentru că, pe undeva, au dreptate şi ţi-ar fi de folos să ţii cont de avertismente. Dar acum nu poţi privi lucrurile decât în glumă.

Horoscop, 10 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Eşti ţinut pe loc de intervenţia nefastă a unei persoane care s-a băgat unde nu-i fierbe oala, dar în loc să-i ceri socoteală pentru greşelile sale, ai tendinţa de a prelua pe umerii tăi toată vina.

Tu nu eşti vinovat de această situaţie, eşti doar o victimă colaterală, pentru că nu ai fost suficient de ferm atunci când celălalt şi-a băgat coada.

Nu e târziu nici acum să-l scoţi din această afacere, ca atare fii dur şi spune-i clar că nu ai nevoie de ceea ce el crede că ar fi un ajutor. Nici vorbă de ajutor, în loc să-ţi fie de folos, mai mult te încurcă, deci eliberează-te repede de compania sa. Te descurci mai bine singur!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26