Huszar Istvan, demisie din fruntea UDMR

Fostul viceprimar orădean Huszar Istvan a renunţat la mandatul deţinut în Consiliul Local Oradea precum şi la funcţia de preşedinte al filialei municipale a UDMR Oradea, pentru funcţia de administrator al unei firme cu sediul în Budapesta, companie pentru care a lucrat înainte de a intra în politică. 

"Mi-am dat demisia din Consiliul Local şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a UDMR începând cu data de 1 iunie", a anunţat Huszar, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Acesta a invocat "motive personale şi profesionale", mai exact o carieră în mediul privat, precizând totodată că rămâne în continuare membru al UDMR. 

"Voi conduce o companie din Budapesta care face parte dintr-un holding german cu unităţi în toată Europa, în ţări precum Bosnia - Herţegovina, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia şi Macedonia", a declarat Huszar. 

În ce priveşte locul vacantat din Consiliul Local Oradea, biroul permanent al UDMR Bihor va stabili înlocuitorul lui Huszar, iar pentru funcţia de preşedinte al filialei municipale vor fi organizate alegeri. 

Membru UDMR din 2003, Huszar Istvan se află la al treilea mandat în Consiliul Local Oradea. În perioada februarie 2015 - iunie 2016, el a ocupat funcţia de viceprimar, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel