Hot Party al tinerilor liberali giurgiuveni cu fete care dansează în spumă - VIDEO

sexy_party_tnl_93515000
sexy_party_tnl_93515000

Tinerii liberali din Giurgiu "recidivează". După Sexy Party din luna iulie a venit vremea de Hot Party.

Potrivit Giurgiuveanul, tinerii liberali din Giurgiu au o nouă reșetă de a atrage simpatizanți: fete frumoase care dansează în spumă şi băi în piscină. Petrecerea TNL ar fi avut loc sâmbătă.

Toma Petcu, preşedintele organizaţiei municipale PNL Giurgiu a vorbit despre pretextul acestei petreceri. "Ocazia a fost foarte simplă, datorată faptului că în primul rând ne apropiem de Sfânta Maria, în al doilea rând ne apropiem de sfârşitul verii şi este ultima ocazie în care tinerii pot să-şi facă astfel de petreceri", a spus Petcu.

Întrebat de unde au tinerii liberali bani pentru dansatoare, acesta a răspuns: "Din cotizaţii, din donaţii şi din sprijinul unor oameni de afaceri din Giurgiu care au dorit să le sprijine acest eveniment. Posibilităţile părinţilor sunt foarte restrânse de a-i duce la mare sau de a-i trimite în concedii în străinătate. În general sunt copii, tineri, care provin din familii cu venituri modeste şi foarte sărace. Considerăm că e un lucru bun că am reuşit ca ei să se distreze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel