Holocaustul a fost inventat de americani pentru a justifica războiul, susține un oficial egiptean

Căloiu Oana / 30 ian 2013 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Holocaust
Holocaust

Holocaustul a fost o industrie creată de serviciile secrete americane pentru a distruge imaginea adversarilor nemților și pentru a justifica războiul, susține un consilier al președintelui Egiptului. Oficialul a adăugat că evreii nu au fost uciși, ci mutați în America.

"Mitul Holocaustului este o industrie creată de America", a declarat consilierul președintelui din Egipt, Fathi Shihab-Eddim. Oficialul a afirmat că agențiile secrete americane, împreună cu țările aliate, au creat Holocaustul în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a distruge imaginea adversarilor din Germania și pentru a justifica războiul. Mai mult, consilierul egiptean a adăugat că milioanele de evrei despre care se spune că au fost exterminați au fost, de fapt, mutați peste Ocean.

Directorul Centrului de "vânători de naziști" Simon Wiesenthal, Efraim Zuroff, a declarat pentru Fox News ca declarația unei persoane cu o asemenea funcție este un motiv de îngrijorare. "Adevărul trist este faptul cî aceste puncte de vedere sunt comune în lumea arabă și sunt rezultatul ignoranței, pe de-o parte, și al politicii guvernelor care sponsorizează negarea Holocaustului, pe de altă parte", a adăugat Zuroff.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26