Ghinea (USR): Avem aproape 300 de filiale

Uniunea Salvaţi România (USR) are în acest moment aproape 300 de filiale în toată ţara, dar formaţiunea politică şi-a propus să-şi tripleze numărul de organizaţii până la sfârşitul anului, pentru a se 'bate' cu PSD 'de la om la om pe tot terenul' în alegerile de anul viitor, potrivit deputatului USR Cristian Ghinea.

 'Sunt mândru că avem aproape 300 de filiale locale, dintre care 135 în mediul rural. Sunt 135 de comune care au în acest moment filiale USR. Şi ne-am propus în acest an să ajungem la 900 de filiale, astfel încât să intrăm în an electoral naţional 2020 cu peste 1.000 de filiale, să fim peste tot, să ne batem cu PSD de la om la om pe tot terenul', a declarat miercuri, la Focşani, vicepreşedintele USR.

Un partid moderat

Potrivit acestuia, USR este un partid moderat, care vrea să continue procesul de integrare a României în Uniunea Europeană. 'Modernizare în România înseamnă europenizare. (...) USR se alătură acelei tabere din Parlamentul European care vrea să păstreze Europa aşa cum este şi vrem să accentuăm, să creştem gradul de integrare europeană. Suntem un partid moderat, pentru că sistemul este extremist în România (...) şi atunci, reacţia normală, de bun-simţ a societăţii proeuropene este moderată. Asta este Uniunea Salvaţi România', a spus Cristian Ghinea. Deputatul Cristian Ghinea a fost prezent, miercuri, la Focşani alături de preşedintele USR, Dan Barna, şi alţi lideri ai partidului din toată ţara, la o şedinţă festivă a Biroului Naţional al USR, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. 

VEZI ȘI:

Dragnea - Iordache, demitere. Ghinea rupe Opoziția: Vot paralel

Gesturi obscene în Parlament. Ionuţ Cristache: Nu mai pot cu dubla măsură!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel