Gesturi obscene în Parlament. Ionuţ Cristache: Nu mai pot cu dubla măsură!

Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache

Jurnalistul Ionuţ Cristache comentează asupra dublei măsuri cu care sunt tratate gesturi similare făcute, însă, de persoane din tabere politice diferite.

După ce lumea s-a inflamat ca urmare a gesturilor obscene făcute de Florin Iordache în Parlament, Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii "România 9" de la TVR taxează dubla măsură cu care sunt tratate astfel de gesturi, dând exemplu pe Cristian Ghinea - parlamentar USR, care a făcut un gest similar nu cu mult timp în urmă.

"Când o face Iordache e o bădărănie fără margini, când o face Ghinea... “a avut motivele lui”! Uitaţi care e faza, eu nu mai pot cu dubla măsură! Ideea e ca e un gest mai mult decât condamnabil şi de netolerat, indiferent de cine-l comite şi în ce moment îl comite! Nu există scuză! Dar, totuşi, să nu uitam, trăim în ţara în care ..uia a fost teoretizată, i-a fost dedicată un pseudo-tratat filosofic, a fost transformată în “opinie anti”, ne-a spus-o preşedintele ţării şi noi ne mirăm că am ajuns aici!!!! Pe bune?! Hai să ne luăm în serios şi să vedem lucrurile aşa cum sunt şi de-o parte şi de alta!", scrie Ionuţ Cristache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel