Georgian Surdu, RA-APPS, primele răspunsuri după mutarea lui Traian Băsescu la Scroviștea

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, care a semnat mutarea provizorie a fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea, a dat primele răspunsuri. 

Georgian Surdu, director RA-APPS, a precizat, la Antena 3, despre mutarea provizorie a lui Traian Băsescu la  Scroviștea, că "La Scoviștea nu există niciun palat Scroviștea. Sunt patru vile între 250 și 500 de metri pătrați. Apartamentul de la parterul unei vile atribuit domnului Băsescu a fost o soluție care trebuia acceptată și de președintele Băsescu și de SPP. Din curtea acelor vile nu se poate intra în Pădurea Scroviștea, împrejmuită cu gard din sârmă ghimpată, iar propunerea este făcută de RA-APPS, acceptată de președinte și de SPP. Imaginile de la televizor sunt de 50 de ani". Traian Băsescu are acces la debarcader. 

Băsescu, în pustietate, fără vecini, fără butic

Propunerea a fost făcută în urmă cu zece zile. "Am propus Scroviștea, am aprobat-o în Consiliul de Administrație, punct, nu are nicio legătură Guvernul", a precizat Georgian Surdu. Întrebat când și-a informat superiorii și când a semnat contractul, directorul RA-APPS a precizat că vineri. El a precizat că termenul limită este 15 iunie 2015. 118,6 metri pătrați este suprafața atribuită lui Traian Băsescu, care plătește utilitățile și o femeie de serviciu. 

"Este o locație de week-end, nu ai vecini, nu ai un butic, nu poate nimeni să-și dorească să locuiască în pădure", a adăugat el. Georgian Surdu a precizat că Traian Băsescu obișnuia să meargă la Scroviștea, când era președinte. Directorul RA-APPS a precizat că fostul președinte și-a dus mobilă în vila de la Scroviștea, renovată în urmă cu doi-trei ani. 

De ce RA-APPS a căutat alte variante pentru Băsescu

"Pentru a elibera o vilă în momentul în care fostul chiriaș nu vrea să părăsească putea dura un an", a precizat Georgian Surdu. El a adăugat că nu a avut semnale că Traian Băsescu nu vrea să plece, dar nici că voia să plece. Când întrebam când se părăsește Vila Lac 3, mi se răspundea cu o întrebare: "Eu unde mă mut?". 

"În acest moment nu este ocupată nicio vilă", a mai precizat directorul RA-APPS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel