Fost prefect de Gorj, fără permis, și-a pus girofar și dădea flash-uri șoferilor. "Păi pe unde să merg fără permis? Că pe stradă n-am voie"! - Video în articol

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un fost prefect de Gorj a fost prins la volan fără permis.

Dan Ilie Morega, fost prefect de Gorj, a fost surprins în timp ce gonea pe străzile din municipiul Târgu Jiu cu un girofar montat pe mașină și dând flash-uri șoferilor din față pentru a-i face loc, deși are permisul suspendat. Asta nu este tot. Potrivit Antena 3 CNN, fostul prefect de Gorj a călcat linia dublă continuă și a intrat pe contrasens în timpul unei depășiri.

După isprava sa, acesta riscă acum un al treilea dosar penal pentru conducere fără permis și folosirea ilegală a girofarului. Se întâmplă în contextul în care el are deja alte două dosare penale pentru conducere fără permis. Se pare că pe 12 februarie, bărbatul de 78 de ani a fost oprit în trafic, iar oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru că s-a urcat la volan deși avea permisul retras. El rămăsese fără permis în data de 6 februarie 2024, atunci când documentul îi fusese retras din motive medicale. Ulterior, în urmă cu câteva zile, Dan Ilie Morega a fost prins din nou la volan, de această dată în zona Baia de Aramă. Atunci i s-a făcut al doilea dosar penal. După ce a fost prin și acum, pentru a treia oară, Dan Ilie Morega a făcut haz de necaz pe Facebook.

"Mă opreşte nenea poliţistul: 

- Ce căutaţi cu maşina pe trotuar?

- Păi pe unde să merg fără permis? Că pe stradă n-am voie!", a scris acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: Captură foto Facebook Dan Ilie Morega

Reacțiile internauților

Internauții i-au atras atenția că prin acțiunile sale pune alți oameni în pericol.

"Penibil omule ce ai făcut. Penibil și de prost gust să îți bați joc de poliție. Nu ți-e rușine să îți pui girofar la mașină? 3 dosare penale pentru conducere fără permis?", a scris un bărbat.

"Ăsta merită să i se rețină și permisul de mers pe jos, conduce haotic cu girofar ilegal , depășire pe linie continuă, fără permis... declari că erai în misiune .....păi băi cap de cretă, dacă din sens opus loveai o mașină cu o familie în ea? Din nou legea coruptă din România, în alt stat erai executat", a scris un alt internaut.

"Cum este posibil ca asemenea om să fi ocupat toată viața funcții atât de importante în Parlament și în învățământul superior și nimeni, dar absolut nimeni să nu ia nicio măsură? (...) Doamne, apară țara asta de cetățenii ei!", a scris altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel