EXCLUSIV  Firea și miniștrii tehnocrați: Lista neagră a primarului general

Gabriela Firea a vorbit la DCNews Live despre problemele pe care le-a avut cu Guvernul Tehnocrat. Edilul a nominalizat câțiva dintre miniștrii cu care a avut dispute și pe care i-a caracterizat ca fiind ''belicoși".

Relația a fost destul de tensionată cu unii dintre miniști. Din nefericire, se apropia campania electorală și au gândit în cheie politică relația cu Primăria Generală a Capitalei. Au fost câțiva miniștri destul de belicoși, a spus Gabriela Firea la DCNews Live. "

1.Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor 

Aș menționa chiar o relație tensionată cu doamna ministru Palmer, de la Mediu ale cărei reacții nu le-am înțeles. Trebuia să ne întâlnim însă dumneaei nu a vrut sub nici o formă. Nu este nicio rușine ca un ministru să vină la sediul Primăriei Generale a Capitalei pentru proiecte comune. A insistat ca eu să vin la sediul Ministerului. M-a uimit însă reacția ei publică, a făcut tot felul de comentarii nelalocul lor, a început expunerea Gabriela Firea. 

2. Corina Șuteu, ministrul Culturii 

De asemenea doamna ministru Șuteu mă critică tot timpul pentru lucruri închipuite. Ultima ispravă a fost aceea de a mă acuză că Muzeul Literaturii nu are sediu, iar doamna primar nu vrea să îi dea sediu. A avut parte de o reacție chiar din partea directorului Muzeului, care i-a spus că există un Muzeu și că au fost inclusiv acordați bani pentru renovare. (...) Când te implici nu poți să te faci de râs tu ca Ministru să nu știi ce Muzee au sau nu au sediu ori bani de renovare," a mai spus primarul general al capitalei. 

3. Costin Borc, ministrul Economiei

Un domn care epuizase toate problemele din Economie și scria pe facebook împotriva mea este domnul vicepriministru Borc, cu care culmea am avut și o relație amicală pe timpul când era consilierul regretatului Radu Vasile. Domnia sa sa găsește de cuviință că este bine să se poziționeze public aruncând cu vorbe de ocară pe facebook față de primarul general," a completat Gabriela Firea. 

Iată răspunsul edilului Gabriela Firea de la minutul 15:50

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel