Firea: Afirmația e complet falsă!

Gabriela Firea, luni, 24 septembrie, a făcut noi declarații, vorbind și despre CEx-ul de vineri.

„Dacă și după opt ore și jumătate de Comitet Executiv, încă mai crede cineva că eu i-am avut în spate pe domnul Iohannis, serviciile secrete și mai știu eu ce... nu aș vrea să ajung la concluzia că am vorbit degeaba. E mai greu de crezut că un om poate să lupte cu atâta îndârjire pentru niște principii, dar cred că trebuie să ne învățăm”, a declarat primarul general luni.

„Nu am cerut niciodată bani. Afirmația că tot bogații cer bani de la Guvern este complet falsă, nedemnă şi neadevărată. Dar ce am spus în CExN rămâne în CExN, nu mai vreau să dau detalii din Comitet, ce au spus alţi colegi din Comitetul Executiv, chiar lucruri nedrepte, nu mai vreau să le transmit către presă”, a mai spus primarul Capitalei.

Unitatea celor care s-au exprimat împotriva conducerii PSD nu este una distructivă pentru partid şi coaliţie, a mai declarat luni primarul general al Capitalei. Ea a arătat că există puncte de vedere „care nu sunt chiar atât de fidele, de exacte cu ceea ce se spune la nivel de conducere”, dar, după ce se ia o decizie într-un for de conducere, aceasta trebuie respectată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel