Filmul ''Bad Boys'' revine! Will Smith şi Martin Lawrence anunţă a patra peliculă - Video

Will Smith şi Martin Lawrence au anunţat marţi pe reţelele de socializare că se vor reuni într-un al patrulea film al francizei ''Bad Boys''.

Conform revistei Variety, Studiourile Sony Pictures au confirmat că viitoarea peliculă, care nu are încă un titlu, este în etapa de pre-producţie. Va fi regizată de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, iar scenariul va fi semnat de Chris Bremner.

Cei doi cineaşti au regizat Bad Boys for Life în 2020, care i-a adus din nou împreună pe Will Smith şi pe Martin Lawrence la 25 de ani de la producţia originală Bad Boys şi a avut încasări de 426,5 de milioane de dolari global.

Will Smith şi Martin Lawrence au anunţat viitorul film pe reţelele de socializare printr-un videoclip însoţit de mesajul Era şi timpul. Videoclipul îl înfăţişează pe Will Smith conducând înspre locuinţa lui Lawrence.

VIDEO

Actorul spune: Am un anunţ de făcut. Trebuie să vă opriţi din a derula în sus şi în jos. După ce ajunge la uşa lui Lawrence, cei doi actori anunţă că cel de-al patrulea film al francizei este oficial în lucru.

Cea de-a patra peliculă este produsă de Jerry Bruckheimer, Will Smith din partea companiei Westbrook, Doug Belgrad şi Chad Oman; Martin Lawrence, James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman şi Jon Mone vor fi producători executivi.

Creată de George Gallo, franciza Bad Boys îi are drept protagonişti pe Mike Lowrey (Smith) şi Marcus Burnett (Lawrence), doi detectivi din brigada antidrog a poliţiei din Miami care rezolvă cazuri importante şi se luptă cu reţele de traficanţi.

Primele două filme au fost lansate în 1995 şi 2003 şi au fost regizate de Michael Bay. Bad Boys for Life, al treilea film din serie, a fost lansat în ianuarie 2020, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel