FĂRĂ gratuitate la tren pentru studenți. Mircea Badea: Mă simt jignit. Îmi vine să vomit

Mircea Badea
Mircea Badea

Site-urile de propagandă au scris că ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici anunță măsuri de AUSTERITATE, mai precis... limitarea călătoriilor gratuite pe CFR. De asemenea, aceleași parte a presei a scris că studenților li se ia respectivul... DREPT.

Mircea Badea a reacționat după ce Eugen Tedorovici a discutat despre restrângerea ariei de beneficii în materie de mers cu trenul pentru studenți.

"Limitarea numărului de călătorii este anunțată de propagandă drept măsură de austeritate pentru studenți. (...) Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de ajutor, așa se întâmplă în societățile civilizate. Așa este corect, uman și normal. Persoanele cu handicap trebuie să aibă niște facilități, scutiri etc. (...) Studentul în America plătește facultatea și dă bani grei pentru a-și termina studiile, de fapt, plătește ani întregi. În România, studentul care merge la facultate parcă se duce pentru mine. De ce este treaba mea că unul se duce la facultate?! În România, facultățile de stat sunt gratuite. Acum și călătoriile cu trenul să fie gratuite? De ce?! Care ar fi motivul?", a zis Mircea Badea.

Reacția studenților la anunțul lui Teodorovici

Uniunea Națională a Studenților din România își dorește oprirea oricăror demersuri care ar limita transportul feroviar și reducerea burselor studenților. Aceștia au reamintit promisiunea din programul de guvernare care garanta dreptul de a călători gratuit cu trenul. În plus, studenții au zis că nu pot tolera o schimbare radicală a acestei promisiuni.

Mircea Badea a comentat și reacția studenților.

VEZI ȘI: Cum a terminat Mircea Badea facultatea: M-am chinuit rău de tot, dar niciodată nu am făcut așa ceva!

”Ei consideră că au dreptul să meargă gratuit cu trenul. Ați mai auzit o asemenea impertinență? Cât de tupeiști sunt ăștia? Ce înseamnă că nu pot tolera? Ce vor face studenții mai concret? Ei nu pot tolera să plătească! Cum țin cu dinții de pomenile lui Dragnea... Este fabulos că ei spun că măsura aceasta este un drept și că nu pot tolera situația. Cu toată dragostea, mă simt jignit să le citesc reacția. V-am arătat doar o mostră de tupeu. Reacția mea organică este să vomit când văd o astfel de atitudine. Atâta milogeală agresivă... Poate vă duceți la muncă dacă nu vi se mai dă pomană”, a spus Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.

VEZI ȘI: Gratuitate tren. Studenți: Băi jeguri comuniste, să vă fie rușine! / Mizerabil să ne discriminați!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel